Luni,
29.11.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Pasul doi al Miscarii Populare? Udrea, presedinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că femeile umanizează politica, fiind un câştig pentru domeniu, el adăugând că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României. Potrivit preşedintelui, au atras mai mult presa femeile elegante, îngrijite, care arată bine şi care au şi pregătire."Cele care au avut o meserie, au avut o facultate făcută, au înţeles lumea, viaţa, au reuşit. Acum depinde fiecare unde fixează ştacheta (...). În orice caz, eu cred că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României", a declarat Băsescu, citat de Mediafax. Potrivit acestuia, deja apar femei care au o oarecare vechime în politică şi care sunt în primii 20 de oameni politici. "Eu aş fi bucuros să susţin o femeie la Preşedinţie sau la funcţia de prim-ministru", a mai spus preşedintele. Preşedintele a apreciat că Elena Udrea este "un pariu câştigat", el spunând totodată că aceasta este "un politician la modă şi serios", în timp ce despre Sulfina Barbu şi Anca Boagiu a spus că sunt politicieni serioşi. "Udrea sigur a fost un pariu câştigat, pentru că a fost şi urmat pe urmă de foarte mulţi politicieni şi partide", a spus Băsescu. El a dat exemplu de femei care au cariere în politică: "Sulfina Barbu, un politician serios, Anca Boagiu - un politician serios, Elena Udrea - un politician la modă şi serios, toate având perspectivă să crească". Preşedintele a făcut această declaraţie la o dezbatere cu femei de afaceri.

Comentarii

4 comentarii

un tantalau

Acum 8 ani

boiangiu distrus cfr si vindut drumuri , udrea virful de lance dezvoltatori romi , videanu , boc ,blaga, se cearta la misto si pe urma se pupa pe dinti , precum cai .
Raspunde

jason sthatman

Acum 8 ani

bine spus 1 ai perfacta dreptate cand o vom vedea pe leana udrea presedinte inseamna ca s-a intors lumea cu curu-n sus si singura noastra scapare e sa emigram in tari civilizate pa
Raspunde

ai gresit,

Acum 8 ani

decat lumea cucuru\' n sus mai bine (vezi titlul)! Desi...sunt alternative net preferabile chiar si pt. asta ; dar\'mite pt. Cotroceni.
Raspunde

cateva silabe

Acum 8 ani

din titlu se potrivesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus