Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Razvan Marcu: “Anul viitor, Festivalul International de Teatru se va transmite in direct“

Raluca Ilincescu și Răzvan Marcu, realizatorii emisiunii “Raluca și Răzvan” de la Eveniment TV  au ieșit dintr-un maraton editorial de aproape zece zile, dedicat Festivalului Internațional de Teatru de  la Sibiu. Fiecare ediție a programului lor din perioada 7-17 iunie a fost dedicată acestui eveniment, ba mai mult decât atât, au avut la dispoziție  un mini-studio special pregătit pentru asta. 
 
-Sunteți înainte de vacanță. Se simte?
 
Răzvan: Se simte fiindcă întotdeauna înainte de vacanță muncim mai mult. Nu știu cum se face …
 
Raluca: Probabil vacanțele noastre pică prost, mereu în momente în care, în comunitate se întâmplă lucruri pe care nu vrem și nici nu cred că este normal să le ratăm. Festivalul Internațional de Teatru este cel mai bun exemplu! Nu puteam ca realizatori ai unui produs de televiziune în Sibiu să nu alocăm tot spațiul nostru festivalului, era nefiresc. Ba, ca sa fiu sinceră, cred că puteam face mai mult.
 
Rep.: Mai mult în ce sens?
 
Răzvan: Mai mult în sensul de a relata live, spre exemplu. Am avut un mini-studio la Teatrul Gong, tocmai pentru a ne afla cât mai aproape de Piața Mare. Anul viitor, însă, vom transmite Festivalul Internațional de Teatru, mai exact evenimentele din Piața Mare, care se suprapun peste ora noastră de emisie sau care sunt în preajma orei noastre de emisie, în direct. Avem acordurile de principiu pentru asta precum și soluțiile tehnice. Cred că trebuie să le oferim sibienilor care nu pot ajunge în Piața Mare  din motive diverse  șansa de a vedea la televizor ceea ce se întâmplă în festival și mai cred că pentru acest lucru cea mai potrivită este Televiziunea Eveniment, fiindcă este a Sibiului. Managementul Eveniment TV dovedește, astfel,  încă o dată că instituția servește această comunitate.
Vom avea, deci, un studio în Piața Mare și, în același timp, o să  oferim și imagini în direct cu spectacolele fiecărei seri. 
 
Rep.: Câți oameni vor lucra pentru asta?
 
Răzvan: Probabil până în 20 de oameni… Nu este ceva spectaculos în televiziuni, dar este mai mult decât s-a făcut până acum în Sibiu, iar pentru asta trebuie să le mulțumim celor care  ne-au permis să ne alaturăm  Festivalului Internațional de Teatru atât anul acesta, cât și anul viitor. Primarul Sibiului și directorul Teatrului Național  s-au arătat deschiși față de intenția noastră  de a transmite evenimentele din Piața Mare, evident acelea care nu sunt acoperite de drepturi speciale de autor  și pentru noi este o mare onoare, un semn de încredere.
Evident, suntem obligați să ne ridicăm la înălțimea a ceea ce înseamnă FITS și pentru asta ne vom da toată silința.
 
Rep.: Cum au fost edițiile speciale dedicate FITS?
 
Raluca: Extraordinare pentru noi. Au fost experiențe deosebite! Am avut în seara de deschidere a FITS  câte un dialog cu primarul Klaus Johannis și cu directorul 
 Constantin Chiriac, iar apoi ne-am întâlnit cu criticul Octavian Saiu, cu regizorii Radu Alexandru Nica și Zolt Balazs, cu scenograful Dragos Buhagiar, am cunoscut jurnaliști  din țară și alți oameni faini –cum se zice pe la noi. 
 
Rep.: Vacanța când vine exact?
 
Răzvan: Vacanța vine exact pe 28 iunie. Atunci o să avem ultima emisiune din sezon. Și fiindcă tot am dus-o în ultima vreme așa, ultima ediție o să fie de asemenea specială. Mai multe nu spunem acum.
 
Rep.: Și când se termină vacanța?
 
Raluca: Vacanța se va termina în septembrie, atunci când vom lansa noul site  printr-o campanie care credem că o să atragă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

bulangiu

Acum 10 ani

cine o fi interesat de ce spune acest
Raspunde

gaia

Acum 10 ani

papagalul asta trebuie impuscat
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

huzăfac iz răzvan marcu???
Raspunde

x

Acum 10 ani

Un mare popooo ...........
Raspunde

zorro

Acum 10 ani

de cand isi mai da cu parerea si neica-nimeni asta despre festivaluri penibile si fara rost altele sunt prioritatile sibiului in care pensionarii mor de foame si n-au bani de medicamente asa ca discutati despre ceva serios nu o mai luati pe aratura afonilor siktir
Raspunde

BIBI

Acum 10 ani

RĂZVAN MARCU----UN MARE ANALFABET,POPONAR,INCULT.Este cel mai josnic om----NU ARE CARACTER.Întreține relații cu bărbați.Îi plac femeile cu bani să-i plătească consumația la restaurante și excursiile.Să-și ia bacalaureatul.
Raspunde

@BIBI

Acum 10 ani

Da pe tine ce te foote grija, n-ai alte probleme?
Raspunde

Iepuras

Acum 10 ani

Deficitul de educaţie, lipsa celor „şapte ani de acasă”, se poate observa din tratamentul discriminatoriu pe care-l aplică Răzvan Marcu partenerilor săi de dialog televizat. Deşi, în privinţa „vedetei”, putem vorbi doar de pantomimă, deoarece mai mult gesticulează, nefiind capabil să lege două fraze corecte şi coerente. Acesta crede că spontaneitatea poate fi înlocuită de obrăznicia acumulată în anii când îi teroriza pe primarii unor comune, uitate de Dumnezeu, cu calitea sa de „ziarist la Tribuna”.
Raspunde

Iepuras

Acum 10 ani

Răzvan Marcu-este un cunoscut al comunitatii homosexualilor din Sibiu si din tara. Nu se culca cu oricine, are un prieten frumusel pe Mihai Viteazu.
Raspunde

Un cotetar de 2 lei

Acum 10 ani

Asta-i o parodie de poponar , dupa moaca sigur e pasiv..... Te adopta olandezii sezonul asta :)))
Raspunde

INGRID

Acum 10 ani

RAZVAN MARCU––––––––––––fara studii!!!!un papagal, un lingau –cere bani la invitati sa apara la el in emisiune.Prefera barbatii cu bani!limbist arogant!un pupincurist notoriu!
Raspunde

hopaaaa

Acum 10 ani

cines zdrentzele din poza?cu carpa blonda cine a sters buda k e rodata rau..
Raspunde

marcus

Acum 10 ani

sa-ti spun eu cine sunt cei doi o siliconata no brain si un loser notoriu despre care spun unii e pe invers saracu
Raspunde

răducu

Acum 10 ani

răzvan este un agramat și ii plac femeiele și bărbații cu bani să fie întreținut-----este gunoiul societății......un parvenit.
Raspunde

VALENTIN

Acum 10 ani

Ba cita frustare aveti in voi toti care au o parere si este impartial cu invitati devine dintro data inamicul public incep jignirile ba da unde stiti ca este popo sunteti practicanti tot ce se spune in dialoguri cu personalitati importante ale SIBIULUI si mai ales daca are indrazneala s-a laude SIBIU vine genurile culturara ale orasului cu improscari inseamna ca toti care lauda SIBIUL sunt practicanti de vici anormale se obseva tot ce este pro JOHANNIS DEVIN PESTE NOAPTE hoalai tradatori de neam si tara ba mai opritiva s-au nu mai aveti limite
Raspunde

elly

Acum 10 ani

marcu-----un om fără caracter,este în stare să calce pe cadavre să-și atingă scopul.Acum are o femeie divorțată care îl întreține și câțiva amanți cu bani.MARCU-UN PARVENIT,SCURSURA SOCIETĂȚII,GUNOI!
Raspunde

obiectiv

Acum 10 ani

Cita perversitate si ticalosie s-a adunat in Sibiu.De unde sinteti ba de tot dati cu noroi in tot ce este sibian, retardati cu gura mare care il faceti pe omul asta in fel si chip.Voi sinteti***si analfabeti, suferiti rau de tot cind se vorbeste ceva pozitiv de Sibiu si aruncati cu tot felul de zoaie cind e vorba de un sibian,cocliti perversi si ticalosi.Ce probleme va macina de atacati in asemenea hal josnic cind e vorba de Sibiu,sibieni sau cind se intimpla ceva pozitiv in oras,va iese invidia,frustrarea pe nas,urechi,de scoateti fum ca locomotiva.Foarte bine d-le Marcu incercati sa transmiteti festivalul cel putin la o televiziune locala si va felicit ptr.emisiunile pe care le faceti.Iar ptr. cei care va denigreaza le recomand sa vada manele si telenovele ca asta-i nivelul lor.
Raspunde

mady

Acum 10 ani

RAZVAN MARCU––––––––––––fara studii!!!!un papagal, un lingau –cere bani la invitati sa apara la el in emisiune.Prefera barbatii cu bani!limbist arogant!un pupincurist notoriu!Mai nou trăiește pe lăngă o individă care îi plătește totul----doar ia dat fostul soț avere-este divorțată-avere furată.Are comportament de adevărat cioban.
Raspunde

mischa

Acum 10 ani

mady ai mare dreptate acest retard mintal a plecat de la antena 1 sibiu pt malai sau l-au dat afara aia pe merit .... in rest are o moaca de loser penner care cere multi pumni se mai si afisaza bouuuu cu blonde siliconate pe cand el e vai de capu lui rusineeeeeee
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus