Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

Saloane supravegheate video la Clinica de Pediatrie din Sibiu

Din această vară, în saloanele Clinicii de Pediatrie, pe holurile şi în spaţiile deschise ale clinicii vor fi montate camere video pentru supravegherea permanentă a copiilor internaţi.

„În Clinica Pediatrie, la etajul I - saloanele pentru copiii mai mici de patru ani, neînsoţiţi de aparţinători şi Compartimentul Izolare, vor fi montate camere video în vederea supravegherii permanente a pacienţilor de catre personalul medical de serviciu. Sistemul de supraveghere video cuprinde şi holurile şi spaţiile deschise ale Clinicii Pediatrie, iar întreaga monitorizare se va face din camerele de tratament ale asistentelor”, spune Alina-Mihaela Cozac, putătorul de cuvânt al clinicii.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, măsura este impusă de numărul insuficient de cadre medicale şi persoanl auxiliar, care nu pot supraveghea corespunzător copiii trataţi şi internaţi în spital.

Masura de supraveghere video este luată exclusiv în clinică, iar saloanele în care vor funcţiona camere vor fi cele cu capacitate mare, respectiv cele dotate cu câte şapte sau opt paturi. Nu vor fi montate camere de supraveghere în saloanele unde sunt şi aparţinători.

Supravegherea video a fost impusă după ce în luna martie o asistentă a fost acuzată de mama unei paciente de cinci ani, că a lovit fetiţa pe perioada spitalizării.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

am trait si vazut

Acum 8 ani

daca nu au medici pregatiti si conditi de operati , aparate , sa-i schimbe denumirea - adica policlinica , stationar , dispensar , camera de garda , azil , orce alt titlu . Insusi faptul cine vorbeste spune adevarul , oare ce valabilitate in justitie are ? EU m-am plimbat cu salvarea de doua ori , de acolo , la urgenta si inapoi , adica am schimbat 4 - patru salvari - si cinstea pe masura de fiecare data . Dumnezeu sa le ajute , cum au procedat cu mine . Iar alti medicii i-mi spuneau diacnosticul ,dar nu poate sa intervina zicind ; - sint raspunzatori de cea ce fac dinsi . A ramas copilul cu infirmitate permanenta .
Raspunde

o mamica suparata

Acum 8 ani

o mizerie de regulament care permite ca asistentele dar si medicii rezidenti sa se masturbeze in tinpul pogramului de lucru. de asta sa bagat supraveghiere video.
Raspunde

comentatori de ***

Acum 8 ani

invatati a scrie romaneste, bastarzilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus