Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Miercuri se intrerupe alimentarea cu apa in Gusterita

SC Apa Canal SA Sibiu anunța ca miercuri, 26 iunie ac, între orele 09,00-13,00 , vor fi executate lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile pentru locuitorii străzii Anatole France. In intervalul menționat se va întrerupe alimentarea cu apa pentru consumatorii de pe Calea Gusteritei ( între Balanta si Râul Cibin) si din cartierul Gusterița. Pe străzile adiacente vor fi înregistrate scăderi de presiune.

Lucrările sunt executate de SC Terra Building SRL si au ca scop creșterea calitatii si sigurantei in exploatare a distributiei apei potabile.

SC Apa Canal SA va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectată apa menajera prin intermediul unei autospeciale ce va staționa la intersectia străzilor Podului si Flacăra.

Abonați sunt rugați să-și asigure rezervele de apă potabilă!

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus