Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

PNL Sibiu: Purtam in suflet recunostinta autoritatilor si cetatenilor din Muntenegru

Liberalii sibieni au transmis astăzi un mesaj prin care mulțumesc autorităților și cetățenilor din Muntenegru pentru ajutorul dat victimelor accidentului de luni, în urma căruia și-au pierdut viața 18 turiști români. ”Astăzi, marcăm Ziua Drapelului Naţional al României, prilej cu care Tricolorul ne reaminteşte despre istoria neamului nostru, despre sângele vărsat de predecesorii noştri care au luptat sub însemnul celor trei culori, doar cu un singur ţel, şi anume ca România să devină stat independent. Din nefericire, tot astăzi marcăm o zi de doliu naţional, cu Tricolorul  arborat în bernă. În acest context, filiala PNL Sibiu transmite regretul profund pentru acest accident nefericit  şi sincere condoleanţe familiilor celor decedaţi. În acelaşi timp purtăm în suflet recunoştinţă, atât pentru autorităţile muntenegrene care au gestionat impecabil această situaţie dificilă, cât şi pentru cetăţenii muntenegreni care au dat dovadă de solidaritate şi s-au implicat activ în salvarea victimelor”, se arată în mesajul transmis de organizația județeană a PNL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 342

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

corect

Acum 10 ani

o tara cit un judet , din saracia , modestia lor , da lecti la toata lumea !
Raspunde

un tantalau

Acum 10 ani

nu inteleg . Era la servici , sofer profesionist pe autobuz , si lucra 160-168 ore pe luna , la volan . Avea card tahografic european ( adica < cartela conducatorului auto - driver card - european ) cu cip in el . Dat de Elvetieni in plic sigilat . In momentul cind in bagi in tahograf se stie in toata Europa si la Autoritatea Rutiera Romana . Sau lucra ca paznic , secretar , telegrafist , director , la servici si sofer Autobuz , categoria - D - la firma privata . Deci el lucra 160 + 160 = 360 ore pe luna ca sofer profesionist . Sau nu stiu eu o adunare . Oare ceilanti din institutiile statului , colateral nu raspund ? Deci avea raspundere a 48 vieti omenesti . Asa se conduce , a trecut linia contunua , conditi meteo , viteza , etc. , dar si pasageri amatori , au stiut mai bine , atragindu-i atentia .
Raspunde

allin4.ro

Acum 10 ani

Interesanta fotografia de la mitingul Noua Dreapta...Puteati sa mentionati asta...
Raspunde

ady

Acum 10 ani

poza este de la NOUA DREAPTA! Rusinica...
Raspunde

un tantalau

Acum 10 ani

au fost ; general mircescu fost sri , sef garda financiara cristina popa , director liceu buc. , verisoara lui oprea , oameni de afaceri , la plimbare , in concediu , turisti . Si un sofer nebun , fara raspundere de semeni , oameni . nu avea voie sa conduca peste 160 ore si fugit ( dezertat din armata ) . Dumnezeu sa-i odihneasca . Dar ei nu au luptat precum soldatul fara , miini si piciore , in haina militara si pusca in mina , pentru steagul tari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus