Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Legat cu sarma si batut cu cruzime | Foto

E vorba de un câine, Husky botezat de locuitorii din zona blocurilor cartierului Turnișor, unde acesta trăia printre oameni. Asta până acum câteva zile, când membrii Asociației Animal Life l-au cules la propriu de pe străzi. ”E un câine blând și prietenos pe care cineva l-a legat cu o sârmă și l-a bătut cu cruzime. Docilitatea cu care ne-a lăsat să ne apropiem și a răbdat tratamentele noastre de îngrijire ne-a impresionat până la lacrimi”, relatează cei de la Animal Life, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a asociației. Alături de acest mesaj au fost postate câteva fotografii. ”Aceste imagini brutale - pentru care ne cerem scuze - sunt realitatea cu care ne confruntăm mult prea des”, mai precizează cei de la Animal Life.
Câinele bătut a fost dus la un medic veterinar, iar în prezent este găzduit temporar de un membru al Asociației. Cei care vor să îl adopte sunt rugați să sune la numărul de telefon 0721.157.104.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1334

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

unu\' din popor

Acum 10 ani

Asta imi aminteste de un alt caz petrecut prin Ciresica unde tot un psihopat din-asta a batut un caine cu ciocanul, scotandu-i ochii. Nu am mai aflat nimic despre acel caz, ca si cand nu ar fi avut loc. Pe langa festivaluri de cultura avem printre noi si astfel de specimene. Nu ar fi rau sa faceti (ca redactie) o campanie pentru infiintarea unei politii a animalelor.
Raspunde

@1

Acum 10 ani

cainele acela, din cate stiu eu, a fost adoptat si e undeva prin Norvegia.
Raspunde

marius

Acum 10 ani

cel care a facut asa ceva este o bestie cu chip de om.persoana care a facut asa ceva are grave probleme psihice...e un pericol public.maine poimaine face asa ceva unui om.....un idiot...
Raspunde

vâlcean

Acum 10 ani

obiceiuri fine, ardeleneşti.
Raspunde

Goncz W.

Acum 10 ani

A fost adoptat in Norvegia omul cu ciocanul, nu cainele. Cainele a ajuns vedeta, joaca in filme porno.
Raspunde

mischa

Acum 10 ani

bai goncz lasa ironiile tale penibile aici e vorba de un caz grav nu ai voie sa-ti bati joc in halul asta de un animal iti doresc sa ai soarta acestui caine sa te bata cineva crunt si pe urma sa vad ce mai spui cretinuleeeee
Raspunde

adi

Acum 10 ani

daca stiti cumva autorul lasati un mesj !
Raspunde

Aleena

Acum 10 ani

De ce au vopsit in rosu capul cainelui, asa este trendy ?
Raspunde

pt adoptie

Acum 10 ani

am sunat de trei ori la tel 0721.157.104 insa raspunde mereu un oligofren si nu ne putem intelege. rog sa lasati adresa de unde se poate ridica cainele precum si orarul de ridicare.
Raspunde

x

Acum 10 ani

cred ca raspunde cainele...inca nu stie sa comunice
Raspunde

x

Acum 10 ani

oricum comentariul lui goncz e pe departe cel mai bun....rad de ma cocosez :))) de aleea nu mai zic...proasta cu crengi
Raspunde

radu

Acum 10 ani

Din pacate, politia nu se implica in astfel de cazuri, nu fac nimic pentru a preveni cruzimea fata de animale, probabil ca si printre politisti exista destui care nu dau doi bani pe animale si care, sunt convins, ca ar incuraja astfel de cazuri fiindca sunt niste borati si cocalari cu pulan. Rusine politiei sibiene!
Raspunde

@Aleena

Acum 10 ani

Vrei sa-ti vopsesc si tie capul asa?
Raspunde

zyz

Acum 10 ani

pacat ca nu-i stim numele celui care este capabil de cruzimi de genul acesta... s-ar ocupa cineva de el ca sa ajunga exact in felul in care a tratat acel caine !!!
Raspunde

ion

Acum 10 ani

Serviciu de ecarisaj nu mai exista in Sibiu ?
Raspunde

Aleena

Acum 10 ani

Am intrebat daca rosu este trendy, adica daca asta e culoarea verii. Am un caniche si vreau sa stiu daca trebuie sa-l vopsesc. Parul meu este saten si nu vreau sa-l vopsesc - pentru ciudosul cu postingul no. 13.
Raspunde

corina

Acum 10 ani

\"Omul\",animalul cel mai de temut!!!
Raspunde

Joly

Acum 10 ani

Aleena, daca chiar ai un caine nu faci astfel de comentarii.Un stapan adevarat nu isi permite sa vina cu astfel de pareri.E trist ce s-a intamplat cu acest caine insa asta reflecta gandirea multora dintre noi si rautatea se pare ca primeaza in aceasta societate.
Raspunde

@1

Acum 10 ani

din cate stiu cazul din ciresica era un caine care a muscat un copil dcare se intorcea de la scoala. Orice parinte ar face la fel.
Raspunde

Wolfgang von Cocârlă

Acum 10 ani

Bine i-o făcut că prea se dădea șmecheru\' lu\' Straße !
Raspunde

radu

Acum 10 ani

@Wolfgang von Cocârlă: smechere, o sarma-n gat si-o ambulanta iti doresc! A, si sa fie curentul luat la spitalul unde te va duce ambulanta!
Raspunde

colt alb

Acum 10 ani

Toti astia care iubiti cainii strazii luati-va cu javre cu tot si mutati-va in padure, sa traiti ca in comuna primitiva printre animale imputite de care oricum nu sunteti in stare sa aveti grija. Cainii nu au ce cauta pe strada, omorati-i sau bagati-i in adaposturi sau infiati-i sau mancati-i sau ce vreti voi, dar locul cainilor nu e pe strada. Un singur copil muscat si e deja prea mult, cre(s)tinilor!
Raspunde

Magda-Sibiu- Schengen

Acum 10 ani

Rusine sa le fie celor care fac asemenea cruzimi !
Raspunde

Wolfgang von Cocârlă

Acum 10 ani

@radu: marș de latră la alta căruță, dopule.
Raspunde

jet li

Acum 10 ani

mai asta de la 25 ai nevoie urgenta de consult psihiatric esti un caz grav ciudatule si ce nick-name ai am ras de m-am cocosat esti vreo combinatie olandezo-rroma foarte tare frate
Raspunde

Wolfgang von Cocârlă

Acum 10 ani

Problema poate fi abordată și așa : careva aduce făptuitorul in stadiul de sub-om prin menținerea și înmulțirea animalelor fără stăpân pe spațiul public . Careva acela (ONG-uri de frecat blana la câini) are o mare parte din vina la apariția evenimentelor acestea, de-a dreptul năucitoare și incalificabile.
Raspunde

jet li

Acum 10 ani

fa un bine omenirii si da-ti un glonte-n bidonu ala prost loaza mai bine ti-ai zice Wolfgang van cizma mars la somn cu tampeniile tale handicap uman ce esti
Raspunde

@jet li

Acum 10 ani

ejti mai brost decat prevede legea, baga-te inapoi la nascatoarea ma-tii. revino dupa ce iei BAC-ul fara spaga.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus