King Bob e un personaj de desene animate, un flăcău american care face prostii prin curtea școlii. King Bob, restaurantul, este un loc de 70 de metri pătrați undeva pe Someșului, vis-a-vs de clădirea unde funcționează Direcția de Statistică. Sau să mă fac înțeles și de mai tinerii ”hipsteri wannabe” este peste drum de Club Liquid. Probabil că cei care l-au deschis s-a gândit că trendul bucureștean ”șaorma cu de toate” va funcționa și la Sibiu, mai ales fiind dată fiind vecinătatea cu clubul amintit mai sus.
Rotiseria, șaormăria, fast-food-ul, sau ce-o fi ”King Bob”este deschis de curând, iar vineri când am fost noi acolo nu era picior de om și nici nu părea că fusese cineva prea curând. Servirea se face ca în orice fast-food, la pupitrul bucătarului. Tot acolo funcționează și singurul meniu, cu fonturi mari, pe zid. Le-aș face doar propunerea ca cel care a scris mare pe perete ”King Bob crează dependență” să fie legat și îndopat cu pui și cola până mai scrijelește un ”e” la locul lui.
Sandvici, shaorma, kebab, pui la rotisor, cartofi prăjiți, salate, cam ăsta e meniul. Mi-a făcut cu ochiul ”platoul King Bob”, ce se anunța promițător: cu pulpe, aripi, cartofi și salată. Dar n-a fost cazul, pentru că bucătarul ne-a informat prompt că ”nu este”. Așa că ne-am lăsat pe mâna puiului rotisat, ce-a venit suspect de repede, însoțit de câțiva cartofi prăjiți și ceva salată, dar și multe sosuri.
De pui, ce să zic? Dacă vă place mâncarea la rotisor, vă va plăcea și puiul de la King Bob. Asudă mult usturoi, e aromizat, doar că ar fi putut fi doar puțin mai bine copt în interior. Și pentru Sfântul Ioan Gură de Aur, jumuliți bine puii ăia înainte de a vă apuca să-i preparați! Totuși, chiar și așa, eu, de exemplu, evitând cotoarele de pene, am mâncat aproape tot. Partenerul de masă l-a lăsat pe trei sferturi în farfurie. Cu tot cu sângele prelingânduse din capul oaselor. Porția (o jumătate de pui) nu e pentru oricine, dar nici nu era foarte bine pregătit în interior, pentru cei care fac mofturi chiar și la mâncarea fast-food.
Un punct în plus pentru ambianță. Mesele sunt curate, pe pereți atârnă câteva mici tablouri inspirate, iar curățenia e exemplară. Ca să nu o lăsăm pe tonul pozitiv, aș mai zice că ar fi fost bine pentru un fast-food unde se folosesc intensiv degetele să existe și niște șervețele umede, iar puiul să vină într-un bol separat, pentru ca sosul său să nu se amestece cu salata. Dar mă rog, pentru 42,5 lei, în care au intrat două jumătăți de pui, cu salate și cartofi prăjiți și două sticle de apă plată, cred că e corect. Dacă mai merg la King Bob? Probabil că da, când mi se va face poftă data viitoare de-un pui rotisat. Pentru că în altă parte nu știu să mai existe în Sibiu.
Bob Marley
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 2668
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Cornel Sibianul
Acum 2 ore
Ada
Acum 2 ore
Ioan Rotar
Acum 2 ore
Rotar
Acum 3 ore
EVREU