Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

235 de elevi din judet au sustinut proba scrisa la Limba si literatura materna

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat au continuat marţi, 2 iulie, cu proba la limba şi literatura maternă – germană şi maghiară. În judeţul Sibiu toţi cei 235 de candidaţi înscrişi s-au prezentat la examen, 229 susţinând proba la limba germană şi şase la maghiară.

„Toţi candidaţii au fost prezenţi la examen. Nu s-au înregistrat probleme şi niciun elev nu a fost eliminat”, a declarat Livia Cretulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.

Miercuri, 3 iulie, va avea loc proba scrisă obligatorie a profilului - matematică - pentru profilul real, tehnic, ştiinţe ale naturii şi pedagogic, la care sunt înscrişi 2.169 de candidaţi şi la profilul uman – istorie, unde sunt înscrişi 594 de candidaţi.

După scandalul de la liceul ”Dimitrie Bolintineanu” din Bucureşti, unde subiectele la Bacalaureat au fost postate pe internet, înainte de examen, Ministerul Educaţiei Naţionale a ţinut să precizeze că proba la Limba şi literatuta română nu va fi reluată, examenul rămâne valabil în toate judeţele din ţară, iar restul examenelor se vor defăşura conform calendarului aprobat.

Foto: mediafax.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus