Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
10°C

TSD Sibiu are presedinte nou. "Promit sa crestem impreuna"

Darius Mara a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al TSD Sibiu, pentru un mandat de doi ani. Tot în această săptămână Marin Horațiu a fost reales în funcția de  președinte al organizației municipale de tineret. “Doar împreună reușim să fim mai puternici și doar prin voi, organizația de tineret din Sibiu devine un punct important pe harta TSD-ului național. Vă mulțumesc tuturor pentru votul de astăzi; avem multe de făcut și promit să creștem împreună”, a declarat Mara Darius, noul președinte al TSD Sibiu.
La conferință au participat Mihai Sturzu, deputat PSD, Ion Cindrea, președintele CJ Sibiu, Gheorghe Frăticiu și Axente Ioan, ambii deputați PSD. “Am găsit la Sibiu o organizație de tineret puternică și unită. Practic, m-am simțit ca într-o familie unită și frumos desenată. Sunt mândru că Sibiul este o echipă puternică și mă bucură mult faptul că ușor-ușor, organizația de tineret a Partidului Social Democrat devine o echipă puternică la nivel național”, a declarat Mihai Sturzu, deputat PSD.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus