Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Vasile Blaga, de partea ANI

Preşedintele PDL, Vasile Blaga nu crede că cei 42 de primari din judeţele Sibiu şi Constanţa, declaraţi incompatibili miercuri, de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), au foarte multe șanse în instanță. "Au dreptul de a contesta în instanţă, decizia ANI, dar eu nu am văzut unul dintre ei să câştige. Legea-i lege şi trebuie respectată. Le doresc succes în instanţă, celor care vor contesta decizia ANI", a declarat miercuri, Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă la Sibiu.
ANI a constatat că 19 primari din județul Sibiu au fost în incompatibilitate, întrucât au deţinut simultan funcţia de primar şi au avut calitatea de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în cadrul AGA a SC Apă Canal SA Sibiu. Toţi cei 19 primari au încălcat dispoziţiile articolului 87, alineatul 1, litera f din Legea 161/2003, potrivit cărora funcţia de primar şi viceprimar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local, a precizat ANI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

singurul

Acum 10 ani

adevar recunoscut pina acum
Raspunde

sasu

Acum 10 ani

bai blaga tu nu mai da directive nemernicule in cel mai bun caz spunei nevestei tale sa-ti aduca chiftele la jilava hotule asa ca ciocu mic jegulee la parnaie cu voi crimnalilor
Raspunde

tara

Acum 10 ani

mai blaga spune tu cind erai la vama cum luai mita ,si tio spune unu care stie din propie experienta ,cit costa o intirziere peste limita admisa ,controale la bagaje si alte apucaturi de stors euroi ,daca vrei iti fac si un tabel ca voi acolo la vama aveti tarife ,da la noi este important cine striga primu hotii ,ani asta raspunde la comenzi daca ar face cu adevarat ce trebuie s-a faca ar fi jale mare la voi la parlament
Raspunde

bravo 3

Acum 10 ani

Intraba-l de afaceri Surplacul de Bacau , ce a ramas din ea si citi bani a luat .
Raspunde

ha,ha,ha

Acum 10 ani

ce ai stat a scrie bravo3?Surplacul de Bacau?Aol euuuu.....esti praf rau.Orice modificare este tardiva.
Raspunde

nasu vostru paduchilor

Acum 10 ani

is bou din nascare, is wc_ul la toti. cred ca tre sami trag un glonte in cap
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus