Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Povestea naiului: Nu mi-am imaginat vreodata...

Proconsul, Felicia Filip, Ozana Barabancea şi Ionuţ Fulea au cântat vineri seara, pentru prima oară la Sibiu, în prezenţa a câtorva mii de spectatori, pe o scenă rotativă, amplasată în Piaţa Mare, din centrul oraşului, într-un spectacol de sunet şi lumini intitulat "Simply The Best - Povestea Naiului", orchestrat de naistul Radu Nechifor, fost elev al maestrului Gheorghe Zamfir.

Radu Nechifor este un tânăr sibian care a reuşit să ofere timp de două ore, o 'călătorie' prin patru genuri muzicale diferite. Pe scena care s-a rotit de zece ori, au cântat o orchestră formată din 16 instrumentişti, patru invitaţi speciali, 30 de artişti.

Cei 2.000 de sibieni plătitori de bilete şi alţi tot atâţia de spectatori care au asistat de pe margine s-au bucurat de o poveste cântată constant la nai, care a început cu Vivaldi şi s-a terminat cu "Ciocârlia", trecând prin "New York, New York" şi "Clocks" - cântecul lansat de formaţia de rock alternativ Coldplay.

"Vă mărturisesc că nu mi-am imaginat vreodată că o să putem face aşa ceva. (...) Ce aş putea să-mi doresc mai mult?", a mărturisit naistul sibian, Radu Nechifor, citat de Agerpres.

"Simply The Best - Povestea Naiului" a fost un eveniment la succesul căruia a contribuit şi finanţarea Primăriei Municipiului Sibiu.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Felicitari Radu Nechifor a fost un spectacol in adevaratul sens de spectacol.Mi-a placut mie si familiei foarte mult.Felicitari!Fa la fel si la anu si ne bucuram!
Raspunde

biliboc

Acum 8 ani

Departe de perfectiune, cu unele piese ce-ar trebui inlocuite, cu mai multa grija la regie, dar cu FOARTE MARE POTENTIAL. Felicitari artistului Radu Nechifor, de asemenea spectacole se bucura sibienii, nu de pseudo-festival de teatru...
Raspunde

bili

Acum 8 ani

bibiloace nu mai denigra festivalul de teatru,te-asteapta dacosu,parsivule
Raspunde

Flutur

Acum 8 ani

Când se vor apuca de treabă cei din DNA, teatrul lui Johannis va avea un sfârșit neașteptat pentru mulți naivi. Luați masca jos de pe fața hoțului Johanis și ve-ți vedea adevărul. FELICITĂRI SINCERE MAESTRULUI NECHIFOR.
Raspunde

Pt. Flutur

Acum 8 ani

Pacat ca nu te cunosc, ca asa ti-as da doua palmee.. Nerusinatule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus