Joi,
13.06.2024
Ploi Moderate
Acum
22°C

Marius Moga si CRBL fabrica hituri de radio, la Paltinis

Cele mai sonore nume din producţia muzicală din România se află, în aceste zile, la Sibiu. Printre producătorii şi compozitorii care au venit în staţiunea montană de la cea mai mare altitudine din ţară se numără Marius Moga, CRBL, Laurențiu Duță, dar şi voci de care sigur aţi mai auzit, ca Sorana Păcurar, Vizi Imre, Liviu Teodorescu, Fely Donose (Vocea României), Ciprenko, Ionuț Vasilache şi Romeo Bejan.

Muzicienii se află la Păltiniş la invitaţia lui Marius Moga, care a avut iniţiativa de a organiza un Summer camp, în care tinerii din branşă să înveţe de l cei mai buni.

“Proaspăt întors din LA, unde a fost o mare parte din timp în ultimii doi ani, Marius Moga s-a hotărât să strângă la un loc resursele creative de la noi și să-i invite pe cei mai buni producători și compozitori din România, la Păltiniș. Scopul este ca toți cei 70 de participanți să lucreze împreună, timp de o săptămână, la viitoarele hituri de radio”, se arată într-un comunicat din partea organizatorilor.

Și-au mai luat vara în cap și au decis că le place ideea de workshop în tabără: Play&Win, Deepside Deejays, Laurențiu Duță, Raku, Shift, George Hora, Deepcentral, Andra, What’UP, CRBL, Kamelia, Cornel (Vunk), Florin (Hi-Q), Randi, Narcotic Sound și alții. Ei  împărtășesc experiența și “know how-ul” lor cu peste 30 de tineri talentați (compozitori și producători cu potențial de a forma  un nou val în industria muzicală).

Aleși în urma unui casting organizat de DeMoga Music în luna martie, participanții la tabără fac sesiuni de creație, alături de alți colegi de breaslă deja afirmați, dar aflați și ei la început de drum, precum Sorana Păcurar, Vizi Imre, Liviu Teodorescu, Fely Donose (Vocea României), Ciprenko, Ionuț Vasilache, Romeo Bejan etc.

În cele 5 studiouri instalate la Hohe Rinne din Păltiniș se va compune muzică difuzabila la radio, cu atât mai mult cu cât profesioniști în domeniu vin să dea sfaturi despre formula unei piese care are șanse să între în playlist-urile stațiilor comerciale.

“M-am bucurat foarte tare când am văzut că tuturor celor pe care i-am sunat le-a plăcut ideea. E clar că vom face și ediția a doua, a treia, a nou. Cei mai mulţi mi-au confirmat pe loc. O să fim online de câteva ori pe zi și o să share-uim cu voi ce am mai compus, mai ales pe "TABARA DE MUZICA" de pe Fb, Twitter, Soundcloud...”, spune Marius Moga.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Care muzicieni, bă, voi sunteţi normali??? Dacă ăştia-s muzicieni, atunci Bach, Stravinski, Coltrane, ce drac mai sunt, lăutari?<br>Ăştia-s niste bieţi figuranţi în muzică, nici nu există.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus