Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Predoiu este pentru PDL, ce e Johannis pentru PNL

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis nominalizarea prim-vicepreşedintelui Cătălin Predoiu ca premier al ”guvernului alternativă” al partidului, a anunţat preşedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, luni, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres. Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului Democrat Liberal l-a validat, sâmbătă, cu 552 de voturi ”pentru” şi 8 ”împotrivă”, pe Cătălin Predoiu pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, având aproximativ aceeași traiectorie politică pe care a avut-o Klaus Johannis, numit imediat după intrarea în partid în funcția de prim vicepreședinte al PNL. 
Vasile Blaga a precizat că fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a fost desemnat să se ocupe de coordonarea activităţii ”guvernului din umbră” al PDL. Liderul democrat-liberalilor a subliniat că validarea lui Predoiu se va face în cadrul unui Consiliu Naţional de Coordonare care se va desfăşura la Baia Mare, pe 17 august. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

bzn

Acum 8 ani

doua marionete usor de manevrat...
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

am vazut si asta in politica ; un ardelean sa pupe in fund un mitic , reprezentant de alta gasca si in ograda lui.
Raspunde

cumparat

Acum 8 ani

si tu frustatule usor de manpulat si de vindut pentru un pumn de gologani ,orcum tu ar trebui s-a te bucuri s-a ajunga johannis prim -ministru ca ai avea o speranta la viitoarele alegeri de primar s-a depasesti procentul de 2-3 la suta ,si s-a ajungi undeva la 4 la suta ce pentru tine ar fi o mare performanta
Raspunde

unu\'

Acum 8 ani

Daca te uiti atent,seamana.Aceeasi imbufnare,de om deranjat din treburi importante,prost ascunsa sub masca meditatiei profunde.Oricum,spre surprinderea mea,desi titlul,ca de obicei n-are legatura cu continutul articolului,de data asta a fost inspirat(nu trageti in pianist,era grabit sa-si predea articolul!).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus