Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Se intrerupe furnizarea apei potabile in cartierul Valea Aurie si in zona Calea Poplacii – "Arsenal"

Joi, 11 iulie, în intervalul orar 8:00 – 22:00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii magistrale de transport apă potabilă DN 630, în zona Unităţii de Jandarmi şi intresecţia străzilor Sălişte şi Cristianului, iar consumatorii din întreg cartierul Valea Aurie precum şi cei din perimetrul delimitat de străzile Preot Bacca – Islazului – Săcel – Litovoi – Codru Drăguşanu – Luarea Bastiliei – Theodor Aman rămân fără apă.

„Apă Canal Sibiu va pune la dispoziţia populaţiei apă menajeră prin intermediul a două autospeciale ce vor staţiona în parcarea de pe strada Ludoş şi în Piaţa Tălmaciu. Abonaţii din zonele afectate sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Lucrările sunt executate de SC „Universal Business” SA Sibiu în cadrul Contractului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr”, finanţat prin POS Mediu, având ca scop creşterea calităţii şi securităţii serviciului de alimentare cu apă.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0269.222.777, Telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

x

Acum 9 ani

astazi au inchis-o pe dumbravii siretului dar nu a existat un astfel de anunt pe siteul vostru.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

@1:N-au inchis-o de tot,doar au verificat vanele.Se pare ca-s OK.Oricum,preventiv,pentru cazul ca nu se mai deschid(vanele),pregateste-ti galetusele ca acusica apar autospecialele!
Raspunde

galetuse

Acum 9 ani

tu incepe pista de biciclete aia de ai spus ca legi paltinisiu de sibiu ,si apucate de marile proiecte pe care leai promis in campanie nu alea de subminare a judetului
Raspunde

pt.5.15.74.28

Acum 9 ani

Bună dimineața FANEL găletușă!Ești al naibii de deștept!
Raspunde

x

Acum 9 ani

oare de ce nu se fac lucrarile astea pe timpul noptii ca in tarile civilizate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus