Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Lucrarile la noul sens giratoriu de pe Gh. Dima incep luni

Septembrie este în continuare termenul asumat de constructori pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a Căii Cisnădiei. La începutul săptămânii viitoare sunt programate noile lucrări de la intersecția dintre Calea Cisnădiei și Dima, intersecție unde va fi amplasat un sens giratoriu, cu o rază de 5,5 metri.
”Lucrurile merg bine. Echipele de la Electrica lucrează la a coborî rețelele electrice de pe stâlpi și se așteaptă și lucrarea de coborâre a rețelelor de curenți slabi – tv, telefonie și așa mai departe – pentru a trece la finalizarea lucrărilor de acolo”, a declarat Johannis.
Pe celălalt mare șantier din oraș, cel de reabilitare a Căii Poplăcii, lucrurile au evoluat, asigură reprezentanții administrației locale, chiar dacă nu ”s-a văzut ceva spectaculos acolo”. ”S-au înlocuit rețele mari și a durat relativ puțin având în vedere cât a fost de lucru. Suntem în grafic cu lucrările”. Și pe Calea Poplăcii urmează ca rețelele electrice și de comunicații să fie coborâte în subteran.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

alzara (cam liberal)

Acum 10 ani

Felicitari, pe rand retelele in pamant si pe trotoare (...prin..) copaci; cat mai multi copaci; \"dati orasului cat mai mult...VERDE) .Achtung : 1.nu conifere. 2.cosultati dendrologii : radacinile superficiale alr plopilor distrug trotoarele ; la fel castanii.Folositi sprcialistii (daca nu -i avem sa -i cautam) 3.suprafetele inierbate (necesita irigare...) ne vor scuti de praf;impreuna cu copacii...in 30 de ani vom scapa de arsita verii (de tot) .
Raspunde

Gheorghe Dima

Acum 10 ani

nicio intersectie fara giratoriu!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Sibiul va arata senzational dupa ce se termina renovarile. Dar Johannis va pleca de la primaria va alege functia de Guvernator al Regiunii Centru.
Raspunde

schwarzenegger

Acum 10 ani

o sa ajunga iohanis guvernator al regiunii centru cand vom adopta euro
Raspunde

Jiji

Acum 10 ani

In 2018
Raspunde

@2,

Acum 10 ani

nu carcoti fara rost :trec xzilnic pe acolo si nu vad alta solutie. Alzara -iubitor de verdeata-deci :dati orasului cat mai multa iarba si copaci (nu \"iarba \"...) .
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Total aiurea si prost amplasat. Dimensiunile reduse ale intersectiei si vizibilitatea redusa nu permit realizarea unui sens giratoriu standard! Se impune semaforizarea intersectiei!
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Intersectia este foarte mare, statia de taxiuri o sa dispara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus