Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Volan de curse si cutii de viteze scoase la licitatie pentru Muzeul Brukenthal. Iar stelistii si dinamovistii joaca in aceeasi echipa

De la tricouri, căști de pilot, până la mănuși și volane sau cutii de viteze vor fi scoase la o primă licitație cu scop caritabil organizată în cadrul Raliului Sibiului. Licitația va avea loc la Hotelul Hilton, joia viitoare, sub numele ”Black Tie Charity Gala”.
”Am ales Muzeul Brukenthal ca destinație a fondurilor strânse pentru că este un simbol, are nevoie de susținere. Vor fi scoase la licitație obiecte ale sportivilor care iau parte la raliu: tricouri, șepci, volane, căști, cutii de viteze, vom vedea ce se mai strânge. Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment, deci este greu de estimat câți vor participa. Eu zic că vor fi minim 60 – 70 de persoane”, a declarat Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.
Licitația este programată de la orele 22:00, ținuta obligatorie fiind ”black tie”, anunță organizatorii care mizează în special pe prezența autorităților locale.

Steaua și Dinamo vin la Raliu. Să joace în aceeași echipă

Tot pentru prima dată în istoria competiției de la Sibiu, aici va fi organizat și un meci de fotbal la care vor lua parte sportivi din cadrul cluburilor Steaua și Dinamo. Aceștia vor juca în aceeași echipă împotriva echipei piloților, pe terenul din Sala Transilvania. ”Încă nu au fost definitivate numele fotbaliștilor care vin”, a mai adăugat Itu.

14 probe speciale

Ediția din acest an a Raliului Sibiului este programată între 25 și 27 iulie. Participă echipaje din numeroase țări, inclusiv Japonia sau Taiwan, de exemplu. Etapă a Campionatului European, Raliul Sibiului numără anul acesta 14 probe speciale care vor avea loc pe drumuri cu o lungime de 228 de kilometri: 80% macadam și 20% asfalt.
Ca în fiecare an, Raliul va începe cu o ”paradă” a mașinilor prin centrul Sibiului, pe traseul Piața Mare – Nicolae Bălcescu – Tribunei – Mitropoliei. Programul și mai multe informații despre probele speciale se găsesc pe site-ul oficial al competiției.


Drumuri închise pentru raliu

Secţiunile de drum judeţean şi forestier care vor fi închise circulaţiei rutiere vineri, 26 iulie 2013, sunt:
•    Poiana Sibiului – Dobârca, între orele 12.31 – 21.00
•    Sălişte – Crinţ – Sibiel, între orele 13.14 – 21.30
•    Curmătura Ştezii – Păltiniş, între orele 20.18 – 01.00
•    Păltiniş – Curmătura Ştezii (Şanta), între orele 20.41 – 01.30

Sâmbătă, 27 iulie 2013, vor fi închise următoarele drumuri:

•    Sadu – Râu Sadului, între orele 8.57- 17.00
•    Râu Sadului – Rozdeşti – Păltiniş (drum forestier), între orele 9.20 – 17.30
•    Păltiniş (Şanta) – Curmătura Ştezii – Călugăru, între orele 10.13 – 18.30

Sursa: Consiliul Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Portdemaky

Acum 10 ani

Îmi place ideea unui meci în incinta filarmonicii... Nu am văzut niciodată un Steaua-Dinamo mai ritmat decât cel pe care îl descrieți.
Raspunde

erata

Acum 10 ani

Dar corectați odată, așteptați să treacă evenimentul?@cel de deasupra: fină ironia, bravo!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

E vorba de fotbal de masa, de ala cu bumbi.
Raspunde

Curiosul

Acum 10 ani

Sa fie un meci cu Ponta la trombon!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus