Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Din economii s-au strans 200.000 de euro pentru strada Vasile Parvan

Aproape 800 de mii de lei vor fi alocați modernizării străzii Vasile Pârvan, din cartierul Gușterița. Banii provin din împrumutul accesat de Sibiu de la Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare în 2010, în valoare de 10,5 milioane de lei. ”În urma procedurilor de achiziții publice desfășurate până în prezent s-au atribuit unsprezece contracte de lucrări (pentru reabilitarea a opt pachete de străzi rezidențiale și două cai principale) și două contracte aferente construcției unui pod rutier și reabilitării unui viaduct existent”, arată reprezentanții Unității pentru implementarea proiectului din cadrul Primăriei Sibiu.
Atribuirea contractelor, făcută prin licitație publică pe criteriul ”cel mai mic preț” a dus la constituirea unei economii de aproximativ 193.000 de euro. Acești bani urmează a fi alocați modernizării străzii Vasile Pârvan. Aceasta are o lungime de 140 de metri, iar în afara structurii rutiere urmează a fi reabilitate și rețeaua de distribuție a apei, cea de canalizare și cea pluvială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

drum

Acum 10 ani

domnule primar nu mai faceti publice economiile si in consecinta o noua strada conectata la modernizare ,ca da rau la rivnitori tot mai hulpavi la functia de primari ce prime grase se facea astia intre ei asa frustare si ros de unghi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus