Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Se infiinteaza Partidul Miscarea Populara: Suntem parteneri ai presedintelui

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul. La conferinţa de presă au participat, alături de Tomac, Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Tedor Baconschi, Adrian Papahagi şi Cristian Petrescu, informează Mediafax.
Tomac a declarat că Mişcarea Populară se constituie ca şi partid la dorinţa populaţiei, scopul politic iniţial fiind obţinerea unui scor bun la europarlamentare. El a ţinut să sublinieze că cei din Partidul Mişcarea Populară sunt parteneri ai actualului şef al statului. Un alt obiectiv precizat de Tomac este legat de parcursul european al Republicii Moldova.
În Sibiu, președintele organizației județene este Rareș Macrea, fost prefect și subprefect în perioada Guvernului Boc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

bravo

Acum 9 ani

ha , ha , ma duc cu helicopterul , la w c , sa beau o bere cu baietii , ha ,ha .
Raspunde

john

Acum 9 ani

mai bine se chema EUGEN TOLOMAC suna mai bine ,mai mioritic siera numai bine asortat cu chioru betiv de la BUCALE ha ha ha ha ha
Raspunde

nea nutu

Acum 9 ani

imi doresc sa va inghita pamantul, pe voi, partenerii presedintelui.
Raspunde

erata

Acum 9 ani

Cei din redactia ziarului confunda Fundatia Miscarea Populara, condusa la Sibiu interimar de Rares Macrea, cu Partidul Miscarea Populara ce se va infiinta si la Sibiu si va fi condus de altcineva. Daca s-ar fi documentat... ar fi aflat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus