Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Concert de opera in Piata Huet

Soprana Nicoleta Chirilă, mezzosoprana Asineta Răducan și tenorul Liviu Iftene, acompaniați de Sena Ducariu la pian, vor susține duminică seara un concert de operă, denumit ”Elixirul Dragostei”. ”Inspirați de minunata operă a lui Gaetano Donizetti, am pornit într-o călătorie muzicală pentru a găsi fantasticul elixir al dragostei, dar, mai ales, sublimul în dragoste, înfățișat atât de ravisant, de tumultuos, dar și divin, în ariile, duetele și canțonetele care ne vor bucura în această călătorie. Vom avea printre noi, ca personaje, pe Adina, Nemorino și Gianetta din opera lui Donizetti, pe Carmen a lui Bizet, pe Gilda și Contele de Mantua din Rigoletto a lui G.Verdi; pe Orlovski și Adele din opereta Liliacul lui Johann Strauss”, arată organizatorii evenimentului.
Concertul este programat să înceapă duminică, 28 iulie, de la ora 20:00. Prețul unui bilet este de 15 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0722 202 768 și 0269 223 223.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

SIBIANUL

Acum 8 ani

Cinste organizatorilor.Poate o sa avem si noi opera in SIBIU !
Raspunde

zippy

Acum 8 ani

duamna soprana va evolua si la flautu cu gusha si barba, eveniment mondial ce plmia.
Raspunde

@zippy

Acum 8 ani

felicitari... cu gluma ta dementiala ai aratat din nou limitele sibiului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus