Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Forta Civica Sibiu: Demiterea directorului Sava nu este suficienta

Partidul Forța Civică Sibiu salută decizia Consiliului Județean de a-l demite pe directorul Aeroportului Internațional Sibiu, Augustin Sava, însă consideră că lucrurile nu trebuie să se oprească aici. Președintele FC Sibiu, Diana Pavelescu cere o anchetă asupra contractelor semnate de fostul director în ultimii ani. “ “Consider că demiterea domnului Sava nu este suficientă. Forța Civica Sibiu își va continua demersul inițiat de a solicita prezentarea tuturor contractelor semnate de fosta conducere. De asemenea, considerăm ca posibilia pagubă de 20 milioane lei la care domnul președinte al CJ Sibiu, Ioan Cindrea a făcut referire, nu trebuie suportată din buzunarul sibienilor ci, dacă ea există, trebuie imputata celor responsabili”, a declarat Diana Pavelescu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

siby

Acum 10 ani

faaasssss! tarziu si degeaba....parca citeste din discursul lui Ponta!
Raspunde

y

Acum 10 ani

Hai noroc, sa bem un vin! Sa lasam politichia la altii...
Raspunde

politichie

Acum 10 ani

s-a te lasam pe tine ca te pricepi tare la politica ,esti toba de politica daca te ia in amanunt habar nu ai ce inseamna doctrina ,doctrina voastra este cum s-a ajungem la cascaval si dupa acea trai pe vatrai ba ati facut o tara a disperari mai uitate pe televiziuni numai oameni disperati fara nici un orizont ar trebui s-a va dea de gindit ca averile astea dobindite fara acoperire no s-a va fie sigure cind va iesi puhoiu in strada s-a vedeti ca nu stinti in ce gaura de sobolani sa va bagati
Raspunde

nely barbu

Acum 10 ani

cleopatra II, romanica are sanse de o alta excitare !!
Raspunde

sava pensionaru

Acum 10 ani

Sa dai socoteala si la modul cum ai dat oameni afara pe nedrept , dupa bunul plac. Cap mai mare ca al tau nu mai exista...Sa zici ca oameni au vrut sa faca greva... tulai da ce greva mai faceu. In traducere chef... pt tine..saracutul pensionar...sa iti pui telefonul sa te anunte cand iei pensia..Huooooă.
Raspunde

@sava pensionaru (IP 5.15.81.142)

Acum 10 ani

sa ma sugi de pulā idiotule.
Raspunde

sava pensionaru

Acum 10 ani

pensionarule,asa vorbesti de urat? mars in parc cu ceilalti pensionari ! pensionari cu dubla liceenta vorbesc asa? si doctori pe deasupra ...vai nesimtitule . pensionar nesimtit ce esti tu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus