Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Politist rural: cu BMW X5 si Jeep Grand Cherokee | Video

Cu BMW-ul X5 cumpărat cu 9000 de euro de la un prieten, în tricou deschis la culoare și cu ochelari de soare: acestea sunt imaginile surprinse azi cu noul angajat al Poliției Rurale Șelimbăr, cel care până luna trecută conducea Serviciul de informații al Poliției sibiene. După cum dezvăluia ieri Turnul Sfatului, Ioan Mustață, căci despre el este vorba, a fost destituit din fruntea SIPI Sibiu prin ordin al ministrului Afacerilor interne.
Mustață nu a vrut să comenteze nimic nici azi, după cum nu a făcut-o nici săptămâna trecută. La fel fac și foștii săi superiori, respectiv Departamentul de informații și protecție internă, care deși au fost solicitați de Turnul Sfatului nu au dezvăluit motivele pentru care Mustață a fost înlăturat. Aceste motive sunt relevante, având în vedere ancheta derulată la Poliția Sibiu și care vizează distrugerea unor dovezi care ar fi incriminat un prieten al lui Mustață.
Cei de la DIPI s-au limitat doar la a aminti că, în locul lui Mustață, la conducerea SIPI Sibiu a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni comisarul de poliție Gheorghe Sebastian Șebu. Unul din cei care nu s-ar afla deloc ”în tabăra” lui Mustață, după cum au descris situația surse oficiale pentru Turnul Sfatului. ”Măsura a fost dispusă în scopul asigurării continuităţii conducerii la nivelul unităţii teritoriale, ofiţerul de poliţie având experienţă în domeniu, funcţia de şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă urmând a fi încadrată cu respectarea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, pentru ocuparea posturilor de conducere la nivelul Ministerului”, mai arată în răspunsul lor cei de la DIPI. Care, referitor la Ioan Mustață, arată că a fost eliberat din funcție din 3 iulie 2013.
Alături de Ioan Mustață, din SIPI Sibiu au mai plecat doi angajați.

Legat de informația din titlu, trebuie spus că BMW-ul X5 a fost deja subiectul mai multor articole de presă, prin care șeful SIPI era suspectat că a cumpărat cam ieftin limuzina, respectiv cu 9.000 de euro. Mustață a explicat că mașina cumpărată de la un prieten a avut nevoie de reparații costisitoare. În declarația de avere, mașina nu apare trecută, în schimb fiind notate un Jeep Grand Cherokee, din 2007, și un microbuz Mercedes Vito, din 2005.

Citește și Șeful Serviciului de informații al Poliției a ajuns polițist rural. În Șelimbăr

Foto și film: Realitatea TV

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

MANNIX

Acum 10 ani

NI-I TREABA MAGARULUI DE UNDE BEAU OILE APA.
Raspunde

walter

Acum 10 ani

cine l-a tinut pe asta in functie pana acum? isi schimba mafia structurile?
Raspunde

dany

Acum 10 ani

vai saracii bugetari...... astia din politie ar trebui sa plateasca ei la stat sa lucreze in politie........ daca mergi prin spatele sediului politiei e plin de masini necajite. Asta e!. La sibiu e jale....... daca te oreste rutierul tre sa dai spaga si sa nu iti dea amenda ca ai circulat corect.
Raspunde

hopaaaaaaaaa

Acum 10 ani

hooooopaaaaaaa cocalarul.......romania plai de dor......
Raspunde

@burtosu 007

Acum 10 ani

ba dar mai terminati cu prostiile,in loc sa-i plangeti de mila acestui spion retrogadat la numaratul vacilor prin Selimbar voi dati toti in el ,pai asa a-ti invatat la scoala?dar poate nu-i draku asa negru ,nu vedeti ce bolid de vreo 400 ps are?si eu as vrea asa o masina de 70000 de euro la pret de 9000 .va dati seama cat a rabdat omul asta(cred ca si-a luat si de la gura )ca sa poata cumpara jipanele astea 2??,traim in romania unde totul e posibil
Raspunde

exemplu

Acum 10 ani

deosebit ; la citi metri de trecerea de pietoni se opreste , daca se intimpla un accident ?
Raspunde

Popica

Acum 10 ani

Rahitic cu burta inainte si***inapoi. Fa fie pus sa faca genoflexiuni ca ii sau uscat cleoambele. Prieten cu primarul Maricuta!
Raspunde

D.

Acum 10 ani

cuvintele sunt de prisos cand vezi personajul din poza. din pacate sunt tot mai multe exemplare asemanatoare in \"militia\" romana.
Raspunde

cas13

Acum 10 ani

cum se simte cocos ? urmeaza la paza si ordine sa pazeasca excavatoarele lui gradinaru., dupa ce a facut disparate dosarele de coruptie si evaziune ale gigacaloriei johannis-gradinaru -nan
Raspunde

a

Acum 10 ani

a
Raspunde

mircea

Acum 10 ani

degeaba comentam ei conduc dupa bunul plac mafia este statul roman
Raspunde

I.R.A.

Acum 10 ani

ine sunt si cu ce se ocupa? Sarcina unui politist într-un oras este aceea de a avea grija de respectarea legilor si a ordinii publice în orase sau localitati. Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa supravegheze respectarea legilor locale (cum sunt cele cu privire la vânzarile din piete, cele privitoare la problema prostitutiei etc.) - sa sprijine autoritatile locale, sa informeze oamenii cu privire la drepturile si obligatiile lor - sa raspunda la întrebarile puse de localnici si turisti (inclusiv straini) si sa dea indicatii - sa ia masuri corespunzatoare atunci când s-a petrecut o infractiune sau un delict sau daca se poate presupune în mod rezonabil ca asa ceva a avut loc, - sa perceapa amenzi în caz de încalcare a regulilor de circulatie, de vânzare fara autorizatie, de acte de huliganism, de încalcare a linistii publice etc. - sa înregistreze astfel de evenimente si sa protejeze martorii acestora - sa verifice identitatea oamenilor - sa escorteze oamenii la sectia de politie - sa confiste armele detinute ilegal, sa blocheze zone acolo unde nu au voie sa patrunda intrusi, sa deschida cladirile sigilate daca este necesar sa se intre în acestea cu forta în numele legii si în interesul public - sa confiste obiectele achizitionate ilegal, în conformitate cu legea - sa coopereze cu politia statala. Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În medii de lucru din cele mai variate, cel mai adesea în aer liber. Conditii de vreme schimbatoare si lucrul în schimburi este inevitabil. Ce instrumente / echipamente folosesc? Autoritatea politistului, dar se poate folosi si de baston si de arma de foc (la nevoie). De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul, eventual cu diploma de bacalaureat (sau sa fiti student la o universitate), trebuie sa aveti cursuri speciale pentru ofiterii de politie, sa fiti apt din punct de vedere fizic si mental, sa fiti capabil sa luati decizii rapid, sa aveti abilitatea de a va impune autoritatea, sa aveti auto-disciplina si sa fiti o persoana de încredere.
Raspunde

Bubu

Acum 10 ani

Stimatiilor, mai tineti minte cand se bateau doi batrani si altii filmau? si sunt sute de cazuri..in RO, care asta o cauta-ti. In cazul acesta nu mai comentati sau sa faceti critici.!!!! Stiti de ce ? fiinca asta sunte-ti , DACI. Barfiti , va ascunde-ti in anonimat, nu face –ti nimic in privinta civilizatiei , nu va respectati , nu va ajuta-ti si mai rau.. nu construiti nimic bun.​ Pacat.​​​​​​​ Parerea mea, ca asa situatie nu trebuia sa apara pe Mass media, chiar daca ar fi ceva neinregula , sunt institutii care se ocupa de cazuri disciplinare, din system. Consider ca aceasta situatie trebuia protejata, fiinca acest domn si-a dedicat activitatea pentru siguranta voastra , si-a facut dusmani pentru a trai in liniste voi, ziarul nu-si avea rolul , iar voi acuma trebuie sa-l loviti si sa va bucurati de necaz. Cred ca acest domn Mustata , a fost alaturi de multi cand erau la necaz, nu stiu cati recunosc!! Si acum ne bucuram de schimbare. S-a dovedit ca sunte –ti de tot rasul. Ce sa zic , domnilor uitativa-ti la origine!!!! Simate Domnule Mustata, iti doresc multa sanatate liniste in familie si mult succes. Nu pot decat sa va urez multa civilizatie si respect.!
Raspunde

profu de romana @13

Acum 10 ani

Nu are legatura cu articolul comentariul meu...DAR MA DOR OCHII CAND VAD TOTI ANALFABETII CUM ISI DAU CU PAREREA...DACA NU STII SA FOLOSESTI CRATIMA UITA-O!!! E PENIBIL SA FII AGRAMAT SI SA ITI DAI CU PAREREA DESPRE ORICE...
Raspunde

tom securistul

Acum 10 ani

iertati-l dom\' profesor, ca-i chiar politistul ala de-a comentat la 13... a intrat pe proxy, si-a luat ip de canada... dupa care s-a facut covrig, lingandu-sa sub coada... asa a vazut el ca fac cainii in selimbar... cata scoala pretindeti de la un militian?... asta a fost intotdeauna diferenta intre noi, securistii si astia de la militie: scoala!... mustata asta nu-i ruda cu bisnitarul valutist cu acelasi nume din vestem?... daca raspunsul este afirmaiv, atunci e clar, astia-s familie de mafioti, au banditismul in adn!
Raspunde

vasile si nepotii

Acum 10 ani

Gunoiul asta cu Bmw X5 de \"9000\" euro considera ca poti tine post si sa manaci branza pentru ca vaca a mancat fan.... Militian securist cocalar de prost gust si taranoi arogant cu caracter zero !!!
Raspunde

salistean

Acum 10 ani

Seful politiei locale Saliste Nicolae Dragomir umbla in haine civile cu masina politiei cu girofarul si sirena pornite. Ma intreb oare este legal? Primarul Racuciu ce zice?
Raspunde

@bubu

Acum 10 ani

esti atat de analfabet incat ai culminat cu urarea \"sa fiti civilizat\", adica recunosti ca-i un ciobanoi in haine de mafiot.
Raspunde

@redactie

Acum 10 ani

Bah, eu daca nu am scris articolul nu am dreptul sa comentez? V-ati dilit toti la semnite si la bere gratis pe centru? Pentru comentariile postate pe site, la rubrica denumită ”Comentarii” și situată la subsolul articolelor, utilizatorii garantează că se află cel puțin în una din următoarele ipostaze: este autorul respectivului material, este titularul drepturilor de autor pentru respectivul material, are consimțământul titularului dreptului de autor pentru a posta respectivele materiale pe site.
Raspunde

Nicolae

Acum 10 ani

ia de aici ***www.mobile.de/ro/marc%C4%83/bmw/model/x5/vhc:car,cnt:de,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:x5/pg:vipcar/182008596.html
Raspunde

DA

Acum 10 ani

Culcat ma !
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

necajiti de politisti cu grade mici subofiteri sint vanati de sefi lor daca nu cotizeaza ,uite asa si coruptia fac abuzuri ptr cei mari si fac si ptr ei ca doar nu sant mai prosti ca sefi lor ,ca doar numai conjuctura ia facut pe uni sefi iar pe uni subalterni findca au aceasi scoala la ff .Multi sefi sant bogati si nu pot justifica averile case in oras case vile la tocile case la tara bani si conturi doldora din afaceri dubioase Credeti ca numai Mustata este in neregula la Sibiu Eroare aproape toti fosti si actuali Un control al ministrului riguros si de timp ar scoate la ivelala coruptia >
Raspunde

asd

Acum 10 ani

de la timisoara pana la intrarea in jud sibiu n-am dat de nici un echipaj de pol. in jud sibiu vreo 4 care stateau la panda la linia continua. credeti ca stau degeaba?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus