Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Si-a sunat fosta nevasta de la munte. Vroia sa moara la Lacul Balea

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Alba a urcat, marți după-amiază pe un versant din apropierea Lacului Bâlea, la cota 2000, anunțând că vrea să se sinucidă. Acesta a fost văzut de un grup de turiști care i-au anunțat pe jandarmii montani. Aceștia au acționat, împreună cu echipa Serviciului Salvamont Sibiu, convingându-l pe bărbat să renunțe la gestul extrem și ajutându-l să coboare în siguranță. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al jandarmilor din Sibiu, Alexandru Costea, bărbatul a urcat singur pe munte și deocamdată nu se știe dacă a venit în stațiune cu un grup de turiști. După ce l-au convins să coboare și au stat de vorbă cu el jandarmii au constatat că este coerent, logic și limpede în exprimare explicându-și gestul printr-o rătăcire ”de moment”. Jandarmii și salvamontiștii continuă să stea de vorbă cu el atât pentru a se stabili cu exactitate cauzele care l-au făcut să ia o astfel de decizie cât și să se convingă că nu există pericolul ca acesta să repete gestul la care a vrut să recurgă.
Din surse apropiate bărbatului implicat în incidentul de la Bâlea Lac, citate de ziarul Unirea din Alba, bărbatul este divorțat și a vorbit la telefon cu fosta soție, chiar în această după-amiază, când se afla pe munte.
Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

cristian

Acum 10 ani

dar asta nu da dreptul autorului sa puna o poza cu sp0rtivii clubului Soimii
Raspunde

si care e stirea de interes public?

Acum 10 ani

nu vreti sa scrieti si despre faptul ca ieri, spre deosebire de alaltaieri eu am fost putin mai trist?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Sper că a fost amendat cum se cuvine şi mai sper să i se impute cheltuielile legate de deplasarea Salvamontului. Oricum, un sinucigaş adevărat nu poate fi împiedicat să se omoare, în cel mai bun caz, gestul lui poate fi doar amânat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus