Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Dan Sova, Ministrul pentru Infrastructura: Autostrada Orastie-Sibiu va fi data in folosinta anul acesta. Cu o mica rezerva...

Până la finele acestui an vor fi inauguraţi 140 de kilometri de autostradă, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova

"Aşa cum am promis, până în decembrie anul acesta vom avea 140 de kilometri de autostradă inauguraţi. Se va da în folosinţă, până la sfârşitul anului, Lugoj-Deva, lotul 1, şi Orăştie-Sibiu, loturile 1,2,3 şi 4, cu o mică rezervă pe care o am pe lotul 3, acolo unde a fost acea alunecare de 6 kilometri de teren şi unde este posibil ca în loc de decembrie să se termine în aprilie", a subliniat Şova, citat de Agerpres.

Acesta a precizat că, în urmă cu 10 zile, s-a semnat un nou grafic de lucrări cu constructorii, în conformitate cu care lucările se vor termina în decembrie.

"Acum 10 zile s-a semnat un nou grafic de lucrări cu constructorii, în conformitate cu care lucrările se vor termina în decembrie. Dacă vremea nu va permite, lucrările se vor termina în aprilie", a mai spus Şova.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 297

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

user de pe skyscrapercity

Acum 10 ani

Am noutăți filmate ieri după amiază pe lotul 4. Voi veni azi la redacție.
Raspunde

skycrappershity

Acum 10 ani

fost user de acolo . tocmai am renuntat la mediocrul skyscrapercity din cauza cenzurii si mediocritatii userilor. un site cu greu credibil !
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Grabiti-va sa terminati autostrada ca apoi peste 2 ani sa trebuiasca sa o reasfaltati din nou asa cum s-a intamplat pe Arad-Timisoara!!!!Vorbe, vorbe, vorbe...oricum vom circula de la Constanta la Arad pe autostrada prin 2020!..sau sunt optimist?
Raspunde

@3

Acum 10 ani

optimistule!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus