Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Tursib isi prelungeste cursele pana la Muzeul din Dumbrava

Conducerea Tursib anunță că toate cursele de pe traseul 13, care face legătura între Gară și ieșirea din Sibiu spre Rășinari, vor avea drept capăt de linie Muzeul Civilizației Populare Astra. Acest lucru va fi valabil cel puțin până pe 15 septembrie, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 09:00 și 20:30, după cum se arată într-un comunicat al societății de transport în comun. Decizia a venit ”ca urmare a solicitărilor primite din partea călătorilor. Astfel, vizitatorii oraşului nostru, dar şi sibienii, au o cursă directă către Muzeul Satului pe perioada sezonului cald”, se mai arată în comunicatul remis ziarului Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

x

Acum 10 ani

De ce nu faceti si un reportaj cu CRIMA pe care cei de la Tursib o fac cu scoaterea tramvaiului?
Raspunde

@x

Acum 10 ani

cel puțin între gară și grădina zoologică NU trebuia scos transportul cu troleibuzul! Dimpotrivă, acum ar fi bine -pentru că traficul greu a fost scos din oraș - ca linia de troleibuz trebuia prelungită până la locul unde întoarce autobuzul 13 când vine la muzeul ASTRA. Orice om cu scaun la cap își dă seama că dealerul de autobuze MAZ și MAN -din Turcia a oferit comision gras unor șefi de la Tursib, respectiv Primărie. ALO DNA, se aude?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus