Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Smiley, Connect-r, What’s Up, Cabron, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Alex Velea si Delia concerteaza la Media Music Awards

Cei mai în vogă artiști ai momentului se pregătesc pentru Media Music Awards, care va avea loc la în 19 septembrie.

În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project.

”Selecția a fost realizată pe baza notorietății și a impactului pe care aceștia le au asupra publicului, ținând cont de hiturile lansate în ultimul an și de abilitatea de a pune în scenă show-uri memorabile”, spun organizatorii.

O parte dintre aceștia au mari șanse să fie premiați având la activ hituri prezente în topurile naționale. Lor li se vor alătura alte nume mari din industria muzicală, potențiali câștigători. În plus, la Media Music Awards vor participa și vedete cunoscute din alte domenii de activitate.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

Invitații vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid și vor fi fotografiați la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

”Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor, cum s-ar putea întâmpla, spre exemplu, în cazul voturilor pe internet într-un timp limitat”, mai spun organizatorii.

Media Music Awards reprezintă și cadrul ideal pentru lansarea unor hituri. La fel ca anul trecut, când mulți artiști au cântat în premieră piese ca “Petre” (CRBL), “Cai verzi pe pereți” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “O stea” (Deepcentral), și “Ca la meteo” (Andra).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

jurnalist online

Acum 7 ani

Acum sa vezi cocalarimea in actiune !
Raspunde

@1

Acum 7 ani

corect,au ajuns vedete toti tiganii care inainte erau cersetori,toti drogatii,toti tatuatii si toate fufele analfabete,la munca cu voi panaramelor ,nu toti la cantat,am ajuns de rasu curcilor,avem mai multi cantareti,fotomodele,manelisti,bodyguarzi si taietori de frunza la caini decat muncitori in fabrici...RUSINE!!!
Raspunde

@2

Acum 7 ani

Aia de pe scena ca aia de pe scena, ca ei fac un ban cacalau gramada si din asta traiesc saracii, dar sa vezi cocalarimea din public, analfabetii cu ifose si pretentii la un salariu decent dar responsabilitate zero. Am ajuns o tara cu un nivel scazut de educatie, fapt care creeaza astfel de monstri.
Raspunde

anonim

Acum 6 ani

prin 2009 in dicoteca princess i-si terinase liricele si unul dintre ei velea s-au conect r jos de pe cuburi cu o dansatoare si ea mintind cu mana spre mine - e pastilat ! . in 2010 vecina mea bosoroaga \' tu vezi in invers ! am zis io ? a zis el ? \' farmaciile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus