Duminică,
16.05.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Efectele nefericite ale concurentei

”Ioane, adu, băăă, geanta aia odată că pleacă fără tine! Băăă, lasă, bă, ^%^% și $#%^% că pierdem tot!”. Papornițe și genți. Călători și navetiști în țări cu salarii mai bune. Mame și iubiți. Autocare și remorci. Și mai multe genți și geamantane. Țipete și lacrimi. Of-uri și speranțe. O singură cafenea și o singură toaletă. Nevoi multe. Unii în spatele blocului. Plecări. Sosiri și mai multe. Mai multe plecări. În țară. Sau în străinătate. Peste tot. Și mai multe autocare. Motoare ambalate peste bagaje înghesuite. Nervi și fum și cafea. Discuții și agitație. Vara, iarna, primăvara. Agitație tot mai multă, claxoane către șoferii care nu înțeleg că ”acolo nu parchează decât autocarele, băăă!”. N-au nici acestea loc. Se încalecă peste sensuri și peste șantierele ce răscolesc străzile. Un singur coș de gunoi. Săli de așteptare? Condiții civilizate?
În cazul în care nu v-ați dat seama, este vorba de parcarea de lângă Hotelul Parc. Parcare ce a primit numele de autogară. Q7. Autogara Q7. A apărut și pentru că cei care dețin autogara de lângă stația CFR (Transmixt) nu s-au mai înțeles cu unii transportatori, așa că Dacos-ul, Lauer, Balint și alte zeci de nume de transportatori de toate felurile își dau drept punct de oprire Autogara Q7. Spre disperarea oamenilor care locuiesc în zonă. Ce liniște, ce ore de somn? În autogară viața nu cunoaște pauze de odihnă. 

Tag-uri: Hotelul Parc

Vizualizari: 472

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

z

Acum 7 ani

urmeaza sa se ceara inchiderea aeroportului de catre locuitorii din zona
Raspunde

@21

Acum 7 ani

Daca domnul care detine autogara de langa gara are pretentii prea mari...Luma trebuie sa circule... Iar in blocurile alea de pe SCOALA DE INOT stau doar fosti barosani... actualii barosani s-au mutat la vile...
Raspunde

@atotstiutor

Acum 7 ani

te intreb si eu ceva,mai inainte spuneai ca esti in vacanta,pai ce dreaku de vacanta ai cand tu stai tot timpul in camera pe net in loc sa mergi la plaja,baie ,prin oras la plimbare sau la un grill?sa nu zici ca ai laptopu sau tableta la tine ca nu te cred!!pai tu de unde stii ce fel de persoane stau pe SCOALA DE INOT?esti si tu vreun fost securist sau vreun smecher din sistem??
Raspunde

oroare

Acum 7 ani

Acea nu este autogara!! Primaria ar trebui sa-i oblige sa utilizeze un spatiu civilizat, adecvat acestui tip de activitate. Eu am dus pe cineva acolo si daca nu vine autocarul la timp si te trece ... una, alta ... ai mierlit-o! Sa nu mai spun daca ploua ... Nu stiu cum cei de la Hotelul Parc accepta situatia si nu au contestat oribiliciunea denumita Autogara Q7. Ne facem de minune, desi ne tinem mandrii cu orasul nostru! Autogarile pot fi facute la marginea oraselor. Nu trebuie sa fie in buricul targului, ca nu vin pe acolo turistii.... poate se autosesizeaza Primaria si ia ceva masuri. P.S. - nu stau in zona
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus