Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Trei eleve din Sibiu, care au obtinut nota 10 la Bac, au fost premiate cu cate 3.000 lei

Crisztina Pal şi Ioana Lal de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” şi Ioana Teodora Haţegan de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” sunt singurele eleve din judeţ care au obţinut nota 10 la Bacalaureat, iar Ministerul Educaţiei le-a premiat cu câte 3.000 lei pentru rezultatele obţinute.

Ceremonia de premiere s-a desfăşura miercuri, la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, în prezenţa preşedintelui Ioan Cindrea, a inspectorului general, Ştefan Firu, a directorului Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, Gabriel Negrea şi a inspectorului pentru activităţi extraşcolare, Daniela Muntean.

„Este o performanţă să obţii nota 10 şi suntem mândri de voi şi ne bucurăm că putem să găzduim acest eveniment. Deci învăţământul românesc este bun, cine vrea, poate performa. Eu cred că învăţământul, cu mici corecţii, poate să formeze acei oameni de care are atât de mare nevoie economia naţională ca să prospere”, a declarat Ioan Cindrea.

Fiecare elevă a primit o diplomă şi un premiu în valoare de 3.000 lei.

„Educaţia e singurul lucru de care nu te poţi dispensa. E adevărat că astăzi sunt tot mai puţini cei care se implică în procesul de învăţământ, dar eu am spus întotdeauna că dacă azi sunt om acest lucru îl datorez profesorilor mei. Vă felicit pe voi şi pe profesorii care v-au pregătit şi mă bucur că aţi fost răsplătite şi financiar, nu doar cu mulţumiri şi felicitări”, a declarat Ştefan Firu.

Sibiencele care au obţinut cele mai bune rezultate din judeţ au hotărât să studieze în alte oraşe, astfel Crisztina Pal va studia Medicina în Cluj, Ioana Lal s-a înscris tot la Cluj, dar la Automecanică, iar Ioana Teodora Haţegan va studia Dreptul, în Germania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

unu

Acum 9 ani

BAI DAR PE JOHANNIS DE CE NU LATI INVITAT ,BA CE PROPAGANDA IEFTINA II FACETI LUI CINDREA APARE MAI CEVA CA CEAUSESCU,DAR LA PISTA DE BICICLETE PE CARE A PROMISO CIN TAIATI PAMBLICA ,ASTEPT CU NERABDARE S-A FAC TURU JUDETULUI PE NOUA PISTA DE BICICLETE ,PE CIND O LICITATIE PE BICICLETA SIBIU - MADRID CA AIA CU AVIOANELE A CAZUT PENTRU LA ANU SI MAI MULTI ANI
Raspunde

Gramaticul

Acum 9 ani

Unde ai invatat sa scrii in romaneste??? Ai ucis o gramada de reguli gramaticale in doar 5 randuri....
Raspunde

Moa!!!

Acum 9 ani

Felicitari elevelor si parintilor care le-au sustinut!!! Mult succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus