Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ponta: Va arat eu cum trebuie construite autostrazile! Nimic despre Sibiu-Pitesti

Premierul Ponta a declarat, miercuri, la ceremonia de de predare-primire a portofoliului ministerului Transporturilor către Ramona Mănescu, că este nemulţumit de modul cum se construiesc autostrăzile în România şi din acest motiv a venit la guvernare, pentru a arăta cum trebuie construite.

Premierul a făcut aceste declaraţii după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă e mulţumit de modul cum se construiesc autostrăzile în România.

"Nu, de aia am avenit la guvernare, ca să arăt eu cum se construiesc, ca să arăt că se poate face şi Comarnic-Braşov şi Piteşti-Craiova şi centura Sud, de aia am venit la guvernare. Dacă eram mulţumit, rămâneau Boc şi cu Berceanu şi cu Boagiu", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a precizat că din exerciţiul bugetar al UE pentru 2007-2013 se finanţează şi se vor finaliza tronsoanele Nădlac -Sibiu şi Sebeş-Câmpia Turzii, pentru care s-a lansat deja licitaţia, iar împreună cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, şi ministrul pentru mari proiecte, Dan Şova, vor prezenta viziunea Guvernului în domeniu pentru exerciţiul bugetar 2014-2020.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ion Sibianu

Acum 10 ani

Cine mai crede ca Sibiu - Nadlac va mai fi finalizat anul acesta (2013)? Cred ca sf. Asteapta...
Raspunde

neutru

Acum 10 ani

astea is mai rai uni ca altii imediat is 2 ani de guvernare si nu se vede nici o diferenta
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Bla, bla, bla,.....De ce nu si autostrazile Oltenita-Bucuresti, Rm. Valcea -Tg Jiu, Deva-Brad-Oradea, Bistrita-Sighetu Marmatiei, Botosani-Iasi, Tr. Severin -Oravita???? erau mai interesante...ha,ha,ha
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

apai merge asfaltat si cu balega la noi, carutzashii nu se plang. Nu ne trebuie nici o autostrada, avem cai cu copite bune!!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Pentru neutru , lnseamna ca nu ai lnteles nimic din guvernarea Ponta . Daca ar fi facut jumatate din ce au facut ceilalti umblau pe cai albi .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus