Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Sorin Poclitaru, Vasile Mardare si Adrian Bezna vor lansa impreuna o carte si vor sustine un concert folk

Sibiul a fost ales către poetul Sorin Poclitaru şi cantautorii Vasile Mardare şi Adrian Bezna, pentru a lansa o carte de poezii, dar şi un album precedat de un concert.

„Vom avea lansare de carte, lansare de disc, muzică şi nu în ultimul rând o atmosferă aşa cum se cere pentru o muzică de suflet. Ce se va petrece? Păi, după cum spune şi afişul, Sorin ne va bucura cu cel mai recent "Amalgam" de poezii, Adrian ne va lăsa "pe uşa veche semn", iar Vasile ne va cânta despre "el şi prietenul lui". Alături de ei va fi Raluca Cişmaru şi chitara ei. Vă aşteptăm cu tot dragul şi cu certitudinea că va fi începutul unor evenimente de marcă pentru cei care iubesc poezia şi muzica folk”, spun organizatorii.

Vasile Mardare îşi va lansa albumul "Eu şi prietenul meu", o lucrare pe versurile poetului Sorin Poclitaru. Acestuia îi va urma Adrian Bezna, cu "Să-mi laşi pe uşa veche semn" şi Sorin Poclitaru, cu "Amalgam".

Evenimentul va avea loc vineri, 6 septembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi, cu reducere de 50% pentru elevi şi studenţi. Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, strada Emil Cioran nr. 1A, zilnic, între orele11:00-16:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

allin4.ro

Acum 9 ani

Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus