Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță organizează un concurs pentru tinerii artiști, cu tema: Viața și opera lui Emil Cioran

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță organizează un concurs pentru tinerii artiști, cu tema: Viața și opera lui Emil Cioran

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) lansează un concurs pentru tinerii artiști, cu tema: Viața și opera lui Emil Cioran. Tinerii între 18 și 30 de ani, pasionați de pictură, desen, sculptură, fotografie sau colaje sunt invitați să participe la concurs cu creația lor artistică cu tema Cioran și pot câștiga o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles.

Concursul se lansează în cadrul Festivalului Cioran: De la Rășinari la Paris, găzduit de Nicu Ștefănuță la Sibiu, în 10 aprilie, la 112 ani de la nașterea lui Emil Cioran. Toate creațiile artistice își vor gasi loc la Sibiu, la Biroul Europarlamentarului Nicu Ștefănuță, însă cele mai bune 3 (selectate de către un juriu format din experți în artă) vor fi expuse în cadrul unei expoziții pe care Nicu Ștefănuță o va organiza la Biblioteca ASTRA. Mai mult, cei 3 artiști vor fi premiați cu o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles.

Așadar, tinerii artiști pot trimite creația lor Cioran până pe 24 martie la adresa Biroului Europarlamentar Nicolae Ștefănuță Sibiu (Str. Turnului 12). Pentru informații suplimentare, echipa lui Nicu Ștefănuță poate fi contactată la adresa de e-mail [email protected].

Link postare Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus