Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Scoala nr. 18, reabilitata din fonduri europene din ideea unei foste eleve | Foto

În urma finalizării singurului proiect pentru extindere din fonduri europene inițiat de o școală din Sibiu, la școala numărul 18 au fost inaugurate noile spații de învățământ, datorită cărora din noul an școlar toți elevii vor putea veni la cursuri de la aceeași oră. Ideea realizării unui astfel de proiect a aparținut unei foste eleve. ”O fostă elevă, care lucra în domeniul fondurilor europene a venit cu ideea”, dezvăluie Cornel Țichindelean, directorul Școlii nr. 18. Din anul școlar 2013 – 2014, această unitate va avea cu cinci săli de clasă mai multe față de anul trecut (o suprafață totală mai mare cu aproximativ 300 de mp, ajungându-se la un total de peste 1.000 de mp). Grație noilor săli de clasă, cursurile școlii nu se vor mai desfășura în două ture.
Pe lângă extindere, în cadrul proiectului pe fonduri europene, Școala nr. 18 a fost dotat și cu un laborator destinat învățării limbilor străine, un nou laborator de informatică, un centru de documentare și informare precum și table interactive, videoproiectoare și laptopuri.
”Proiectul a reușit să schimbe fundamental Școala nr. 18. Din această toamnă toți copiii vor veni la școală de dimineață. Mulțumesc elevilor și cadrelor didactice care au suportat lucrările, precum și echipei din Primărie care a lucrat la implementarea acestui proiect”, a declarat Klaus Johannis, la inaugurarea școlii reabilitate, căreia îi vor călca pragul din acest an peste 620 de elevi. ”A fost greu, pentru că anul trecut ne-am desfășurat orele în șase locuri diferite. Dar acum avem un vis împlinit”, mai spune directorul școlii.
Valoarea totală a lucrărilor și achizițiilor a fost de 3,35 de milioane de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 585

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

eu

Acum 10 ani

cea mai tare scoala din sibiu sunt mandru ca am invatat in ea fac parte din promotia 1996-2004
Raspunde

@eu

Acum 10 ani

Profesorii de lb. romana de la scoala 18 or fi mandri de tine? Promotia se refera la o perioada de ani sau doar la anul absolvirii ?
Raspunde

@eu

Acum 10 ani

Speram cu totii ca scoala 18 va forma tineri care stiu sa foloseasca semnele de punctuatie.
Raspunde

Ponta

Acum 10 ani

Am sesizat reclama pentru incompetenta a directorilor de scoli. Deci trebuie o eleva sa vina cu ideea de extindere pe fonduri europene ca directorii... foaie verde.. murim cu ei de gat.
Raspunde

www

Acum 10 ani

Iata, o fosta eleva care se intereseaza in continuare de soarta locurilor astora, si bineinteles de scoala unde a invatat.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@4@5, Fosta elevă cu aşa ceva se ocupă, deci trăieşte de pe urma acestor proiecte, asta e meseria ei, nu face muncă voluntară!
Raspunde

punctuatie

Acum 10 ani

ba s-au tu de iti dai calificative si note singur[a] alt ceva nu sti s-a comentezi mai laso cu gramatica scrisu ca nici pe tine nu te da afara din casa ,o investitie excelenta care trebuie promovata de toti directori de scoli ducetiva la scoala 19 ca sunt niste balari cit casa aia este incinta de scoala si asa arata marea majoritate a scolilor bai omul sfinteste locu ,uitativa cum arata sediu inspectoratului de invatamint ,cit a fost johannis era o curatenie si investiti pe masura acum balari si mizerie
Raspunde

salistean

Acum 10 ani

\"IDEEA\" unei foste eleve??? Nici IDEI de a \"face rost de bani fara munca\" nu mai aveti? In asta erau romanii campioni!
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Bolovane,lasă netu că nu-i de tine ,du-te la muls oi și vaci pt că acolo este locul tău,nu vezi că te tîmpești pe zi ce trece și devii tot mai penibil,marș in coteț!!!
Raspunde

sa vedem si partea buna

Acum 10 ani

ma bucur sa vad asta si as vrea sa vad initiativa si la alte scoli, cel putin cat mai sunt bani europeni. daca le-ar pune asta si in fisa de post la directori cred ca ar avea sanse scolile. se poate, dar lenea e mare.
Raspunde

@10

Acum 10 ani

De majuscule ai auzit? Oare cum reusesc unii sa rezolve adunarea de sub comentariu?!
Raspunde

ursa

Acum 9 ani

Eleva a fost formata la Scoala 18, deci cinste scolii si dascalilor ca au format astfel de elevi!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus