Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Cei mai buni tenismeni romani in lupta pentru Sibiu Open

Sibiu Open este cel mai important turneu de tenis din Transilvania. După ce în anul 2012 a oferit premii de 30 de mii de dolari, turneul și-a dublat valoarea pentru această ediție, în joc fiind puse premii de 75 de mii de dolari precum și 100 de puncte ATP. Tabloul principal al turneului este format din 32 de jucători.

Pe lângă tenismenii invitați să participe la acest turneu, patru jucători vor apărea pe tabloul principal în urma unor wild-card-uri oferite de organizatori. Unul dintre aceste wild-card-uri va fi oferit câștigătorului turneului ce va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Tenis Club Pamira. Turneul se adresează exclusiv jucătorilor români iar până în acest moment sunt înscriși în competiție 40 de jucători. Turneul începe sâmbătă, 14 septembrie, la ora 10:00.

„Am considerat mult mai potrivit să ofer o șansă tuturor jucătorilor români să joace la un turneu de asemenea anvergură. Federația Română de Tenis a răspuns pozitiv acestei inițiative și a decis să includă în calendarul național FRT această competiție. România duce lipsă de astfel de turnee, care sunt benefice mai ales juniorilor de perspectivă", spune Marius Vecerdea, directorul celui mai important turneu de tenis din Transilvania, Sibiu Open - prezentat de Carpatica Asig.

Al doilea wild-card la Sibiu Open i-a fost oferit de organizatori lui Florin Mergea, component de bază al echipei României de Cupă Davis. Mergea a avut un parcurs foarte bun la dublu în acest an competițional, reușind să urce până pe poziția 65 în clasamentul mondial de dublu. Mergea a participat la US Open alături de câștigătorul turneului ATP 250 de la București, Lukas Rosol, fiind însă eliminați în primul tur.

Alte două wild-card-uri se vor duce către doi jucători extrem de importanți în tenisul mondial. Numele lor rămân încă o surpriză, iar sibienii sunt invitați la un concurs, pe pagina de Facebook a evenimentului www.facebook.com/SibiuOpen. Toți fanii paginii sunt invitați să ghicească numele acestui jucător, folosind următoarele indicii: este născut în același an cu Roger Federer, a fost clasat în Top 25 mondial și a reușit în cariera sa să îi învingă pe toți cei patru granzi, Federer, Nadal, Djokovic și Murray.

Premiul concursului este una dintre rachetele acestui jucător. Sibiu Open - prezentat de Carpatica Asig se va desfășura între 21 și 29 septembrie la Baza Pamira, pe strada Calea Șurii Mici, nr. 39. Accesul publicului va fi gratuit până în faza semifinalelor. Pentru ultimele acte ale competiției, biletele vor costa 25 de lei și includ accesul la semifinale și la finala de dublu în ziua de sâmbătă și la marea finală a Sibiu Open - prezentat de Carpatica Asig ce va avea loc duminică, în 29 septembrie.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

10 comentarii

cel mai important

Acum 8 ani

”Sibiu Open este cel mai important turneu de tenis din Transilvania” Si restul, care sunt ?
Raspunde

Este singurul turneu

Acum 8 ani

Din transilvania, ba chiar din romania Ba nu , chiar din europa daca ma gandesc bine
Raspunde

amandina

Acum 8 ani

Gata, stiu, Marius Vecerdea este jucatorul! Dar nu vreau o racheta, ci o naveta spatiala!
Raspunde

@bășcălia transilvaniei

Acum 8 ani

și io știu,leana udrea îl chiamă,no acuma că tot am luat premiu întîi îmi dați și mie racheta aia sol-air cav să fac praf siria,iranu,usa ,șelimbăru și dealu dăii?iară dacă nu mi-o dați vă iau cu japca și vin și cu cagulele!!you understand me muther-fucker-schlucker-sucker??o seară bună vă dorește costel din cașolț!
Raspunde

@ cel mai important

Acum 8 ani

Stiai ca sunt turnee internationale cu premii in dolari si puncte in clasamentul ATP si la Medias, si la Cluj, si la Arad si la Timisoara si la Brasov si la Tg Mures si mai este inca unulmai mic numit Pamira Open tot la Sibiu, astea doar la masculin, sa-ti spun si la feminin? tot cu puncte in clasamentul WTA de data asta?
Raspunde

Incredibil

Acum 8 ani

Doaaaaaaaaaamne ce comentarii cretine. Cata stupizenie detin unii oameni, dar culmea comenteaza. Adica, esti batut in cap, dar mai si semnalizezi. Virtute romaneasca. @ 5. -nu te mai chinui sa le dai explicatii, ca n-ai cu cine...
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Nu se mai zice \"jucatori de tenis\" ?
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 8 ani

Miting de protest, 15 septembrie, ora 17, Piata Mare, SIbiu. Doar uniti putem preveni un genocid ecologic in numele unei companii private si a spagii barosane data politicienilor. Daca in Europa se foloseste anual ~1000 tone de cianuri, la Rosia Montana se vor folosi ~13000 tone. Intalatiile de procesare vor elimina in aer 150 kg acid cianhidric in fiecare zi. ACIDUL CIANHIDRIC a fost folosit de NAZISTI in camerele de GAZARE sub numele de Zynkon B (en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B). In 2000, de la Baia Mare s-au revarsat 100 de tone de cianuri iar Romania inca datoreaza Serbiei si Ungariei 200 milioane Euro pt acel dezastru ecologic. \"Cititi, cititi, nu va lasati mintiti\", spune un slogan din strada. E de datoria fiecarui cetatean sa se informeze corect. Nu asteptati ca presa sa o faca: \"Tradarea de tara, in aur se masoara\".
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Băi,degeaba vă adunați cîte 500-1000 de persoane in fiecare oraș că nu schimbați nimic,vorba românului”cîinii latră-ursul trece”,dacă tot sunteți hotărîți adunați-vă vreo 200 000 in București și dați de pămînt cu nenorociții ăștiade guvernanți mafioți vînduți la străini pt șpăgi de miliarde de coco!dacă vă adunați doar cîteva pîlcuri de gură-cască și dansați dansul pinguinului nu rezolvați absolut nimic!
Raspunde

jimy

Acum 8 ani

mariuse mai fugi baut cu masina de politie? cat crezi ca te mai \'scoate\' lucian?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus