Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Despre seductie intr-o repetitie cu public la Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu își deschide cortina în această săptămână pentru a prezenta spectacolul „Absolventul” în regim de repetiții cu public. Vizionările pentru cea mai nouă producție a regizorului Cristian Theodor Popescu sunt programate joi, 19 septembrie și vineri, 20 septembrie, de la orele 19:00.

Actorii Teatrului Național din Sibiu revin pe scenă într-o montare după unul dintre cele mai îndrăgite filme de la Hollywood. „Absolventul/ The Graduate” este o adaptare de Terry Johnson, bazat pe romanul lui Charles Webb şi scenariul de film al lui Calder Willingham şi Buck Henry, cu permisiunea StudioCanal. Filmul regizat de Mike Nichols, cu Dustin Hoffman în rolul principal, a fost premiat cu un Oscar, cinci premii BAFTA și cinci Globuri de Aur, iar mai apoi selectat în Registrul Național de Film al Statelor Unite ca fiind „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic”.

Producția Teatrului Național din Sibiu urmărește povestea tânărului Benjamin Braddock, ce dezvăluie de sub poleiala falsă a „visului american” continua nevoie de libertate şi autenticitate. Proaspăt absolvent de colegiu, acesta este indecis în legătură cu viitorul său și se lasă sedus de o femeie mai în vârstă, însă în cele din urmă se îndrăgostește de fiica acesteia. Povestea de dragoste dintre cei doi tineri se transformă într-o probă emoționantă de maturitate, spre regăsirea sinelui.

Accesul publicului la aceste repetiții în regim de spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală, din bvd. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Prețul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

YHANZuuTtrcR

Acum 10 ani

Insurance can be a very impersonal business. QuotesChimp almost has to be, considering the number of people insurance companies deal with and their extreme reliance on statistics when making business decisions.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus