Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Johannis la Media Music Awards:"Sibiul este capitala hitului romanesc"

Vedetele autohtona nu au venit la Media Music Awards doar pentru a cânta şi a fi premiate, ci unele au urcat pe scenă şi pentru a înmâna premii. După Andra, Corina şi Liviu Vârciu şi primarul Sibiului, Klaus Johannis, a urcat pe scena din Piaţa Mare pentru a înmâna premiul de excelenţă trupei Holograf.

“Bine aţi venit în Piaţa Mare a Sibiului la acest eveniment extrordinar. Sibiul a reuşit în ultimii ani să aibă mai multe evenimente de amploare şi de calitate şi cred că Media Music Awards se potriveşte cu Sibiul. Sibiul a reuşit să devină Capitală Culturală în 2007, iar acum, datorită dumneavoastră, Sibiul este capitala hitului românesc. Felicitări!”, a spus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

25 comentarii

Asd

Acum 10 ani

Corect este capitala autointitulata a hitului romanesc.
Raspunde

veterinaru\'

Acum 10 ani

@1 Mare dreptate ai!
Raspunde

@1-2

Acum 10 ani

Linistiti-va copii, frustrarile nu trebuie scrise aici.
Raspunde

ofticosu

Acum 10 ani

Am luat tot ce-a fost mai prost din occident si ei,la radul lor,a luat ce-a fost mai urat de la africani.Transmisia de la televizor a spectacolului a fost ce-a mai proasta.De pe luna daca se transmitea in direct era mai clara.
Raspunde

vm

Acum 10 ani

subscriu celor scrise la 4,
Raspunde

@ofticosu=agramatu\'

Acum 10 ani

\"ce-a fost\" \"ce-a mai proasta\" spun totul. După populaţia de babuini care invada centrul de pe la ora 18:30, e clar ce eveniment de calitate a fost şi ăsta. Nu face deloc cinste unui oraş care se pretinde a fi Capitală a Culturii să se zbenguie pe scena din Piaţa Mare toţi tatuaţii şi toate paraşutele \"showbizulului\" din România.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

intr-adevar, ieri seara am fost capitala shit-ului servit drept \"muzica\". absolut penibil.
Raspunde

@7 un sibian

Acum 10 ani

Păi și ce mai contează că Sibiul a fost gazda unui ”big shit”atît timp cît șmecherilor ce l-au organizat le-a ieșit ”mălaiul”?stai liniștit că mulți din ăia 30 000 de gură cască n-au înțeles mare lucru din behăielile afonilorce-au concertat,dacă era vorba să se facă un protest serios la adresa guvernului ăsta ticălos fac pariu că nu veneau mai mult de cîteva sute,ce să-i faci ,asta-i țara ,la așa gloată de naivi și gură-cască-așa conducători,ne cam merităm soarta din păcate.
Raspunde

capitala hotului

Acum 10 ani

Au gemut pe scena tigani, curve si prapaditi iar cocalarii se bateau pentru un loc in fata. Asta e cultura de care dau dovada meltenii. Viiitor de aur tara noastra n-are !
Raspunde

brrrrrrrr

Acum 10 ani

circ gratuit pt prostii de romani.....natzie de idotzi care numai latra pe net dar politicienii leo trage din prima la vlahi sii tzine pe salarii de mizerie intro tzara plina de gunoaie si infrastuctura din secolul trecut...ROMANI-TZIGANI-MANELISTI
Raspunde

@brrrrrrrr

Acum 10 ani

Bă nervosule ia explică draq ,tu cărei nații aparții?și în ce țară trăiești de tot arunci cu lături și țigănisme în toți,nu ți-e rușine magarule?
Raspunde

pt. 10

Acum 10 ani

Tu descinzi din nobili irlandezi, francezi sau italieni de vorbesti asa? Ori esti vreun venetic de oltean? Sa-ti fie rusine!
Raspunde

nene

Acum 10 ani

bai ia dute si fa coada la autogara de la stadion ,dacoss va asteapta si iai cutine si pe consateni tai care au ajuns in posturi importante in sibiu ,bai cind faceti intrari in oras mai orientativa la cine le dati viza de sedere in sibiu ca prea improsca cu noroi tot timpu ,oftica mare ca la iei in mediocritatea si frustrare nu se intimpla nimic ,singurele evenimente sunt cind mai cade cite o baba in fintina ,ca la iei si acum traiesc in secolu 18 ,la revedere si nu mai haideti
Raspunde

aveti grija

Acum 10 ani

poate ne suparam toti astia care avem case si apartamente si ne bagam p...a in voi olteni si melteni ce ati invadat orasul si urcam chiriile si sa plecati de unde ati venit , ca voi sunteti niste fustrati la fel ca sflugile din brasov care nu au vrut capitala la sb si acuma ajung sjugile ungurilor
Raspunde

@14

Acum 10 ani

Cum crezi tu ca pot brasovenii sa aiba capitala la sibiu cand voi sunteti ultimii din regiune ? Suntetii primii doar la prostie si fudulie iar tu esti dovada ca am dreptate.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Ba tampitilor, care cum critica unele porcarii locale sau nu-i de acord cu sasalaul sef, gata este imediat oltean, fiindca asa spuneti voi? Jeguri penale ca si stapanul vostru! Cat despre ala care injura romanii (brrrrrrr) este sasalau de-al vostru emigrat in Munchen, un bosorog impotent care injura romanii chiar daca sunt sibienii get-begeti, adevarati si ardeleni de ardeleni. Da\' are dreptate, chiar sunteti idioti in regionalismul vostru imbecil! V-o spune unul nascut aici si trait printr primitivii din astia ca voi, care cred ca ei au inventat apa calda, vorba sasalului vostru, doar pentru ca i-au fatat mamicile lor pe aici din greseala.
Raspunde

@16 sibian

Acum 10 ani

Mai încet frate cu apelative gen ”tîmpiți”,poate din categoria aia selectă faci chiar tu parte și după cum urli ca un apucat cred că ești șeful lor(al tîmpiților),iar tu de unde știi că brrrrrrr-itul ăla ce înjură aiurea e sas din Munchen,poate e vreun venetic dus cu pluta ca tine și adus pe la noi pe la Sighii cu sîrma de prin făltișieni....te-am lămurit sper măi”sibianule”.
Raspunde

@ 17

Acum 10 ani

De unde ştiu cine-i gâlmă ăla? Dupa IP-ul de Munchen şi restul comentariilor antiromâneşti, la fel cum ştiu că tu esti un fel de Sancho Panza a lui Don Quijote, ăla de-şi spune joseph, adică mai pe şleau un lacheu de forum şi că te scremi să fii spiritual, cu toate că eşti la fel de comic precum un colac de WC cu capacul ridicat! Stai toată ziua pe net, indiferent că-i zi lucrătoare sau duminică şi comentezi ca proasta în târg la toate subiectele, ba mai bagi şi câte un text scurt într-o germană dubioasă ca să vadă lumea cât eşti tu de \"şcolit\". Vai de capul tău de sfertodoct, culegător de castraveţi în Germania!
Raspunde

@”sibian”

Acum 10 ani

Ești praf vere și mai și semnalizezi,ce să faci ,asta e situația cu tine,e mare grădina domnului și io cred că tu ai sărit chiar primul gardul,și care-i problema ta loază că stau io sau altul pe net?nu-ți convine?ieși de pe net și du-te în coteț cu jivinele unde ți-e locul sau fă retur de unde ai venit pe la SIghii să ne poluezi aerul cu ”deșteptăciunea”ta-sictir!hast du verstanden du behinderte mistgeburt(sic!)?
Raspunde

@14

Acum 10 ani

Bai pulifrici jegos ..tu , dupa modul cum te exprimi, nu ai nici dupa ce bea Apa.. Un sibian neaos..plin de cas pe la buzitze..rosu si rotofei..prost , sarntoc dar fudul.. Lasa nabi capitala , si treci de la nivelul de bugetar din Sibiu..la o forma mai evoluata de molusca
Raspunde

anticircotasu

Acum 10 ani

Bai serpilor ia plecati acasa la voi si nu mai tot denigrati orasu,sibienii si primarul,loaze pline de invidie si frustrare,clantai retardati.
Raspunde

@20

Acum 10 ani

Ma fomist retardat si rupt in fund,ia-ti tenisii si intinde-o,lepra ordinara,
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 10 ani

22 septembrie, ora 17, Piata Mare, Sibiu. Miting, autorizat, de protest impotriva proiectului de la Rosia Montana si a gazelor de sist. Uniti, salvam Rosia Montana, ultimul obstacol, inainte a se da drumul devalizarii resurselor naturale ale tarii. Sa nu lasam aceasta clasa politica de tradatori sa ne otraveasca viitorul nostru si al copiilor nostrii! In toata Europa se foloseste ~1000 de tone de cianuri pe an, la Rosia Montana se vor folosi ~13000 tone/an iar in fiecare zi se elibereaza in atmosfera 150kg acid chianhidric (gaz toxic de razboi folosit de nazisti in camerele de gazare).Cine isi imagineaza ca nu va fi afectat , se insala.
Raspunde

@20

Acum 10 ani

Ba sibienii sint prea inteligenti ca sa poata un retardat ca tine sa-i inteleaga,chiar daca unii se exprima mai greu unii din ei, sint mult mai inteligenti ca tine si de cit banuiesti,clantau prost.Viata asta nu este numai hau,hau,retardatule.Treci tu la o forma evoluata de euglena verde molusca jegoasa.
Raspunde

@24

Acum 10 ani

Unul la mana ..molusca e o forma mai evoluata decat euglena.. Ma rog ..nu aveai cum sa cunosti asta..estisibian deh.. Unii dintre sibienii de aici ...nu se exprima ...ala e un atribut al primatelor.. Eu nu cred ca voi inca ati ajuns la stadiul asta... Din acest motiv trebuie sa va conduca tot timpul cineva.. Au fost sasii..apoi austriecii..apoi ungurii..apoi comunistii..apoi brasovenii..apoi oltenii..si acum din nou brasovenii.. Asta se numeste darwinism social..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus