Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
20°C

Vedetele autohtone au lansat piese noi la Sibiu

Piesele lansate anul trecut pe scena din Sibiu au fost premiate la Media Music Award 2013, printre ele numărând-se şi piesa ”K la meteo” interpretată de Andra şi What's Up.

Joi seara au ales să lanseze viitoare hituri în Piaţa Mare şi Raluca şi DJ Sava, care au cântat cea mai nouă melodie “Aroma”, iar Connect-R, unul dintre cei mai aplaudaţi artişti de la Media Music Awards, a adus şi el în faţa publicului piesa “Noi ne potrivim”.

Elena Gheorghe a lansat şi ea melodia “Până dimineaţa”, deşi a confundat Sibiul cu Braşovul şi a salutat publicul cu “Bună seara Braşov”.

Nici băieţii de la Vama nu au lăsat seara să treacă fără a aduce şi ei în faţa publicului “următorul hit sperăm noi”, după cum a spus Tudor Chirilă, numit “Zile fericite”.

Pe scenă au mai urcat, cu melodiile care s-au auzit toată vara la radio, Puya, Bitza, Delia, Fly Project, Faydee, Andreea Bănică, Andra, Zdob şi Zdub. La eveniment au participat şi Andreea Marin şi Cătălin Botezatu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

10 comentarii

Iusuf al 3-lea

Acum 7 ani

Evruc is inagit.
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

Etagord emaranap etşin, e aşa.
Raspunde

Fusui

Acum 7 ani

...irotatnemoc igard atneced itartsap
Raspunde

@1,2,3

Acum 7 ani

aș hali salam danam baștangenclerbirligi salam aleku erdogan!-asa e corect fratilor.
Raspunde

decapolitul

Acum 7 ani

Daca si aceste specimene,ce-au cantata aseara in P-ta Mare,sunt vedete atunci sa stii Dorina ca te compari cu ei.Pe acestia i-au ridicat televiziunile private, chefurile de pe la nunti si botezuri ale unor baroni si politicieni.
Raspunde

@5.15.239.246

Acum 7 ani

Ai perfectă dreptate,aproape toate panaramele care au băgat un play-back penibil sunt creația mass-mediei,acum 10-15 ani erau niște coate goale rupți-n fund ți acum ,gata,s-au americanizat toți drogații,tatuații,ștoarfele,și te mai miri că cei din generația tînâră trec prin școală ca găsca prin apă!nu s-a văzut că-n afara celor de la Holograf și a Andrei restul scoteau numai niște behăieli penibile-mai rău ca la zoo!halal muzică,halal concert-cu banii dați de primărie pt fiasco-ul ăsta mai bine asfaltau o stradă!
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

@109.97.57.147<br>? Ihco nî tperd uivulf nu ătadoerv tivirp ia ut , iăB.
Raspunde

@joseph

Acum 7 ani

Ai scris bine,doar că ai uitat de virgulă dășteptule!adegănăzeă?ja venită zvai polițai,dată amendă zvai hundărt lei in fața la floașu iarbaATÎT ERA și foaie verde stîlp curje apa-n bec!înțălesai babu joseh?dacă nu îți scriu ăn geto-dacă!
Raspunde

vlad

Acum 7 ani

@6 Ai uitat VAMA
Raspunde

@9

Acum 7 ani

Da ai dreptate,chiar și Elena gheorghe trebuia scoasă de pe lista penibililor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus