Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Zilele Antropologiei Romanesti la Sibiu

În perioada 20-22 septembrie 2013, Complexul Naţional Muzeal ASTRA, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Biblioteca Judeţeană ASTRA şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul - Junii” Sibiu, organizează Sesiunea Naţională, cu participare internaţională, Zilele Antropologiei Româneşti, ediţia a XX-a. Tema ediţiei din acest an este „Universul sunetului”.

Lucrările sesiunii se vor desfăşura la Biblioteca Judeţeană Astra, corpul B, începând cu ora 9:30, pe două secţiuni tematice, la care participă 50 de cercetători din ţară şi din străinătate. Duminică, 22 septembrie 2013, sesiunea se vor încheia cu o excursie de documentare pe traseul Alba Iulia - Salina Turda - Castrul Roman Potaissa (Turda).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus