Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Se intrerupe furnizarea apei potabile pe patru strazi

În 23 septembrie, între orele 8:00 – 24:00, Apă Canal Sibiu va efectua lucrări pentru cuplarea noii reţele de distribuţie a apei potabile de pe strada Octavian Goga şi va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii de pe străzile Octavian Goga (între strada Alexandru Vlahuţă şi Nicolae Olahus), Titu Maiorescu, N.D. Cocea şi Aleea Mihai Eminescu.

„La dispoziţia abonaţilor din zona afectată va fi pusă o autospecială cu apă menajeră ce va staţiona în zona Stadionului Municipal. Consumatorii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0269.222.777, Telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 9 ani

De ce nu se fac lucrarile astea pe noapte ca in tarile civilizate sa nu afecteze consumatorii? E chiar asa de greu?
Raspunde

in***mea!

Acum 9 ani

sa faca lucrarile astea in***mea in afara localitatii ca avem copii mici care trebiuie sa mearga la scoala facultati serviciu in pvula mea.
Raspunde

erata

Acum 9 ani

*** = PŬLA si *$& = PÌZDA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus