Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Primaria Medias reia distributia alimentelor gratuite de la Uniunea Europeana

Primăria Mediaș a anunțat reluarea ditribuției alimentelor începând cu data de 24 septembrie, la depozitul situat în strada Aurel Vlaicu, numărul 33 – în incinta fostei Şcoli de Aviaţie. Medieșenii sunt așteptați între orele 8:00-13:00. Vor fi distribuite beneficiarilor următoarele alimente: făină albă de grâu - 18 kg/persoană, mălai - 9 kg/persoană, ulei - 6 litri/persoană.

  Având în vedere numărul mare de beneficiari, distribuirea alimentelor se va face pe bază de programare, respectând următoarea procedură:

-        în fiecare zi de luni vor fi întocmite liste cu persoane, în vederea distribuirii alimentelor pentru săptămâna respectivă

-        listele vor fi întocmite la sediul D.A.S. Mediaş, str. A. Vlaicu nr. 33, în incinta fostei Şcoli de Aviaţie, lângă depozitul de alimente, de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş

-        vor fi distribuite alimente pentru 100 de persoane/zi      

-        persoanele beneficiare se vor prezenta obligatoriu cu buletinul propriu/cartea de identitate proprie, în original; în situaţia în care beneficiarii nu se pot prezenta personal, din cauza vârstei sau a bolii, se va prezenta un membru al familiei, cu  actul de identitate propriu şi cu actul de identitate al beneficiarului, ambele în original.

 Pentru săptămâna 24-27 septembrie 2013, programările vor fi făcute în ziua de marţi, 24 septembrie 2013.

 ”Restul produselor din cadrul programului PEAD 2013-2014 vor fi distribuite către beneficiari în momentul în care vor fi furnizate de către Consiliul Judeţean Sibiu către Primăria Municipiului Mediaş, în perioada următoare de timp. Reamintim populaţiei faptul că prin Hotărârea Guvernului nr. 600/2009, cu modificările şi completările ulterioare, sunt stabilite categoriile de beneficiari ai alimentelor, lista cu beneficiari fiind întocmită de către Consiliul Judeţean Sibiu şi înaintată primăriilor. Având în vedere amploarea activităţii de distribuire a alimentelor în cadrul acestui program, solicităm din partea beneficiarilor colaborare şi sprijin, astfel încât distribuirea alimentelor să se desfăşoare în bune condiţii, în mod eficient şi operativ, atât pentru beneficiari, cât şi pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş”, a mai transmis conducerea primăriei. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus