Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Asociatiile studentesti din Romania s-au intalnit la Sibiu

În acest weekend, la Sibiu, s-a desfăşurat Next HR- un eveniment studențesc, la nivel național, marca ANOSR (Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din Romania), organizat de asociația studențească SOLIDUS de la Facultatea de Inginerie și Clubul Studenților Economiști (CSE) de la Facultatea de Științe Economice, ambele din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

”Evenimentul s-a desfășurat în perioada 19-22 septembrie, în incinta Facultății de Inginerie, fiind primul eveniment de acest tip desfășurat la Sibiu. Acest eveniment a fost organizat sub forma unor training-uri şi workshop-uri pe tema resurselor umane, probleme sociale şi context european, toate acestea pentru reprezentanţi din cele 71 de asociaţii studenţeşti membre ANOSR. Scopul proiectului a fost de a creşte numărul de membrii recrutaţi în ONG-urile studenţeşti, de a creşte rata lor de retenţie, precum şi de a creşte numărul de studenţi recrutaţi cu dificultăţi sociale, economice”, au transmis organizatorii.

Proiectul a facilitat întâlnirile şi transferul de informaţii şi cunoştiinţe între membri, metodele utilizate fiind: discuţii organizate în grupuri mici, dezbateri informale, discuţii conduse de un  trainer, întrebări deschise, prezentarea de filme, prezentări, jocuri de teambuilding, jocuri de energizare şi jocuri de rol.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus