Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Debut de stagiune cu turneu pentru Compania de Teatru Become

Stagiunea 2013 – 2014 a început şi la Become cu un turneu la Oradea. În cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Oradea, Compania de Teatru Become a prezentat patru spectacole, spectacole de care se vor putea bucra sibienii şi în programul acestei toamne.

“Insomniacii” un text de Mimi Brănescu cu Radu Botar, Cătălin Grigoraş şi Mihai Alexandru. „Un spectacol despre condiția umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic. Un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste, o comedie a zilelor noastre”, spun organizatorii.

“O aventură galantă” după texte de Pribeagu şi Topârceanu, este un spectacol care îl are în prim plan pe actorul Adrian Grigoraş, One-man show-ul "O aventură galantă" prezintă un bărbat și întâmplările sale în încercarea de a descifra cea mai mare enigmă a lumii: femeia! Ființa “care creează suspansul și misterul vieții, sarea și piperul, pentru care au murit oameni și au căzut imperii”.

Cel mai jucat spectacol al Teatrului Become “Ce-a ajuns România!... care România?” un spectacol manifest cu Mihai Alexandru şi Cătălin Grigoraş. Întâmplări din epoca de aur, astăzi atât de actuale, poate mai triste, poate mai amuzante. Iar “Statui Vivante” a fost prezent în fiecare zi de weekend la Oradea.

„Mă bucur nespus că am reuşit să onorăm invitaţia de a participa la acest festival. A fost creată o secţiune specială pentru teatru independent. Ceea ce înseamnă că eforturile muncii noastre ale celor independenţi din ultimul timp, la nivelul întregii ţări, încep să culeagă roadele” a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru Become.

Noutatea acestei stagiuni constă în încercarea de a dezvolta un nou spaţiu de joc mult mai bine pus la punct din punct de vedere tehnic. Cei de la BECOME vor demara şi o campanie de strângere de fonduri în acest sens. Până atunci îi puteţi vedea la Centrul de Tineret de pe strada Nicolae Teclu nr 41, precum şi la ADORE, Piaţa Cibin, nr 5.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus