Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
19°C

Furnizarea gazului, intrerupta pe 12 strazi

Locuitorii mai multor străzi din zona parcului Sub Arini nu vor mai avea gaz în cursul zilei de joi, 10 octombrie. Reprezentanții E.On Gaz anunță că sistarea alimentării va fi făcută la ora 09:00 pe străzile D. Anghel, M. Costin, O. Goga, Ilarie Chendi, M. Sebastian, Gr. Alexandrescu, V. Alecsandri, J. W. Goethe, Al. Vlahuţă, Argeşului, I. Slavici şi I. Cătină. ”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00”, mai anunță reprezentanții E.On Gaz Distribuție. După această oră, clienții E.On sunt rugați să supravegheze modul de ardere a gazelor timp de 30 de minute.
Pentru orice sesizare, E.On spun că vor răspunde la 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus