Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Comedy Night - Seara scurt-metrajelor NexT

Festivalului Internaţional de Film NexT şi Hotel Ramada Sibiu prezintă Comedy Night: seara scurt-metrajelor. O selecţie de 12 scurtmetraje din România, Canada, Franţa, Australia, Germania, Marea Britanie şi Spania, promit să ofere o seară memorabilă publicului sibian.

Proiecţia va avea loc în 1 noiembrie, la Hotel Ramada Sibiu – Sala Hera, cu începere de la ora 20:00. Preţul unui bilet este de 17 lei (proiecţie + welcome coffee).

PROGRAM

PASTILA FERICIRII / THE HAPPINESS PILL, regia : Cecilia Felméri România, 2012, 12′

Răzbunarea. Te unge pe suflet. Dar totul are un preţ…

STUDII DESPRE ISTERIE / STUDIES ON HYSTERIA regia : Matthias Bäuerle, Gabriel Borgetto, Bernd Faass Germania, 2012, 8′

Adevărul gol-goluţ despre viaţă, univers şi orice altceva.

RELAXEAZĂ-TE, S-A TERMINAT / RELAX, IT’S OVER regia : Adam Brodie, Dave Derewlany Canada, 2011, 3’

Perry şi Kelly Destiny înregistrează cel mai liniştit şi contemplativ divorţ surprrins vreodată pe o casetă de relaxare.

CEDRIC & HOPE / CEDRIC & HOPE regia : Pierce Davison Australia, 2012, 13′

Viaţa lui Cedric este perfectă. Asta până când iubita lui, prinţesa Faith cea frumoasă şi sumbră, îl părăseşte pentru nişte cavaleri înăspriţi în bătălii. Dintr-odată, Cedric se vede forţat să hotărască ce îşi doreşte cu adevărat.

LUMINARIS / LUMINARIS regia : Juan Pablo Zaramella Spania, 2011, 6′

Într-o lume controlată de lumină, un om obişnuit are un plan care ar putea schimba ordinea naturală a lucrurilor.

COD ROŞU / RED CODE regia : Hanno Höfer România, 2012, 9′

E duminică după-amiază, iar afară sunt 42 de grade. Un bărbat îşi propune să nu iasă din casă din cauza căldurii, dar îşi dă seama că a rămas fără pâine. Astfel, forţat să iasă totuşi, descoperă că toate magazinele sunt închise, cu excepţia unuia, care, din nefericire, nu ţine pâine. Şi totuşi, acela e magazinul care-i va salva ziua.

COGITO ERGO SCRUM / COGITO ERGO SHOOT! regia : Adel Oberto Marea Britanie, 2010, 6′

Oricât te-ai strădui, nu poţi să schimbi nimic.

CÂINII VERZI / LES CHIENS VERTS regia : Mathias Rifkiss, Colas Rifkiss Franţa, 2012, 20′

Doi angajaţi în vârstă de cincizeci de ani, înnebuniţi după fotbal, sunt ameninţaţi cu relocarea fabricii lor în România. Îşi provoacă tinerii manageri ai companiei la un meci de fotbal, pentru care reiau antrenamentul cu legendara lor echipă din anii ’80, „Câinii verzi“.

O COAFURĂ LA ÎNĂLŢIME / FLIGHT OF THE POMPADOUR regia : Karan Kandhari Marea Britanie, 2012, 8′

S-a pregătit cu atâta grijă: mocasinii lustruiţi, părul netezit cu atenţie pe spate, bretonul aranjat meticulos. Şi totuşi ceva nu e tocmai în ordine. În clipa în care intră cu încetinitorul în Rockabilly Club, lumea se uită fix la el, fără nici o expresie.

REGIZAT DE / DIRECTED BY regia: Alban Mench Franţa, 2012, 18′

Cunoscutul regizor de filme de artă Arnaud Moser convinge un producător de filme de serie Z să îl lase să-i regizeze următorul film. Arnaud speră să se împace astfel cu fosta lui iubită, actriţa principală în filmele sale, care însă îşi doreşte să joace în comedii sau filme de groază.

BIGSHOT / BIGSHOT regia : Maurice Huvelin Franţa, 2012, 5′

„Lebedele cântă înainte să moară – n-ar fi rău ca unele persoane să moară înainte să cânte.” (Samuel Taylor Coleridge)

DRAGON BABY / DRAGON BABY regia : Patrick Boivin Canada, 2012, 2′

Dragon Baby nu este un copil obişnuit. Căci trebuie să-şi apere casa, familia şi prietenii de dragonul ameninţător care a sosit de pe tărâmuri îndepărtate să-i cucerească.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

4 ani de la absorbtia Transagape- Ioneda

Acum 10 ani

Brandul Ioneda defineste spiritul si trupul sibieniloir. Putina lume cunoaste istoria. La inceputul anului 1977 a fost primavara. Intr-o zi de miercuri doi tineri blajini au conceput din ideile lor intrinseci transmise pe linie de unchi o idee. A fost de-ajuns un suflu de aur pentru ca peste ani si ani, acea carne dospita sa se transforme in ceea ce azi de la mic la mare numim...IONEDA...cel mai bun raport calitate pret. Cu drag, Gelu si Patrick
Raspunde

trabajador

Acum 10 ani

@Dorina Nitu De unde se cumpara biletele? Doar in ziua evenimentului sau si inainte se pot achizitiona?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus