Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Se inchide Transfagarasanul. Pana in 30 iunie 2014

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că în perioada 01 noiembrie 2013 - 30 iunie 2014 drumul naţional DN 7C - Transfăgărăşan se închide circulaţiei publice de la Piscu Negru până la Cabana Bălea Cascadă.

”Sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător. Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul naţional DN 7C - Transfăgărăşan pe următoarele sectoare: localitatea Bascov, judeţul Argeş şi Piscu Negru, judeţul Argeş; Cabana Bălea Cascadă şi intersecţia cu DN 1, judeţul Sibiu”, a transmis CNADNR.

Decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare nr. 524/ 1995, a drumului naţional DN 7C - Transfăgărăşan aprobat prin Decizia Directorului General al AND nr. 91/ 1995 şi a fost determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă ce pot periclita siguranţa circulaţiei princăderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei, etc.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus