Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Renunta la opt lei pe saptamana si ajuta un copil sarac | Foto-Video

11 copii, din trei familii nevoiaşe, beneficiază de o masă caldă în fiecare săptămână la un restaurant din Sibiu. Asta pentru că mămicile din cadrul Asociației Mâini Unite își aduc aminte de mărinimie și în perioadele de timp din afara sărbătorilor.

Vinerea trecută, la o masă din restauratul GeoDel de pe strada Dealului, copiii cu vârste cuprinse între un an şi şase luni şi 11 ani aşteptau cuminţi masa caldă. Timizi, priveau cu ochi curioşi spre uşa bucătăriei de unde urma să vină mâncarea.
Andreea, o mogâldeaţă un an şi şase luni, când a intrat ospătăriţa cu ciorba a început să strige cu ochii sclipind de bucurie: „uiteeee!”,  şi şi-a împins prima farfuria spre bolul cu ciorbă, ca să-i pună şi ei cineva un polinic de mâncare. Lavinia, Andra şi Cristina le pun în farfurii şi se aşează să îi ajute pe cei mici să mănânce.
Când farfuriile sunt pline fetele de Mâini Unite îi îndeamnă să mănânce cu o promisiune. „Cine mănâncă azi tot, primeşte tort”. Copiii încep să chiuie de fericire.
La masă stau aşezaţi fraţii Nistor – Sebi de 11 ani, alături de năzdrăvana Andreea de un an jumate - cea mai mică dintre copii - şi celelalte două surori, Lidia şi Ştefi. Lângă ei alte două surori - Denisa şi Ale, iar pe partea cealaltă a mesei cinci frăţiori cu vârste cuprinse între doi şi şase ani: Georgi, Sebi, Gabi, Denisa şi Cristina.
„Sunt 11 sufleţele pentru care facem cât putem fiecare dintre noi. Ideea mi-a venit după ce împreună cu fetele de la Mâini Unite am colindat Sibiul şi localităţile învecinate pentru a ajuta familiile nevoiaşe. Majoritatea familiilor aveau copii mulţi şi m-am gândit ce am putea face pentru ei, adică mai mult decât o vizită o dată la câteva săptămâni. Banii au venit de la mămici din oraş, de la firme, diferite sponsorizări, unele mai mici, altele mai mari, dar toate au prins foarte bine. Cu 8 lei se plăteşte masa pentru un copil. Oricine poate ajuta dacă vrea. Ce sunt opt lei? O dată pe săptămână nu e mult. Dacă am găsi mai mulţi oameni dispuşi să ajute am putea să organizăm aceste mese de 2-3 ori pe săptămână”, povesteşte Lavinia Albu.

Sebi „cel mai serios băieţel din lume”

Copiii mănâncă plini de poftă. O fetiţă de doi anişori se ruşinează şi se ascunde sub masă văzând străini în cameră, frăţiorii şi fetele încearcă să o convingă să mănânce ciorba încă aburindă. Sebi, copilul de 11 ani, îşi hrăneşte prima dată surioara, după care începe să mănânce şi el.
Cei mai mulţi au ochii albaştri, fetiţele cu părul lung poartă codiţe şi toţi 11 zâmbesc continuu.  
„Copiii sunt aduşi de părinţi, îi aduc vinerea la ora 14:00 şi vin să îi ia pe la ora 15:30. Părinţii sunt săraci, în aceste familii lucrează doar taţii, mamele stau acasă şi au grijă de copii. Am mers şi pe la şcoli şi grădiniţe, am vorbit cu profesorii lor. Sebi e cel mai mare, are 11 ani, noi îi spunem «cel mai serios băieţel din lume», este mereu cuminte, învaţă foarte bine la şcoală şi are grijă de fraţii săi. Am vorbit cu directorul şi a spus că este excepţional copilul la şcoală, aşa că am hotărât să îi plătim noi meditaţiile la o limbă străină, el a ales germană, aşa că face cursuri la Bells Academy, care ne oferă o parte dintre cursuri gratuit, deci şi ei ne ajută cum pot”, mai spune Lavinia.
Farfuriile se golesc încet-încet şi micuţii primesc la felul doi varză cu carne. Copiii râd şi sunt fericiţi pentru că în faţa lor e o farfurie de mâncare caldă. Nu au nevoie de haine cu Hello Kitty sau de jucării de sute de lei ca să spună „mulţumesc”. E o masă caldă, e o dovadă că cineva se gândeşte la ei şi o dată pe săptămână le face o bucurie.

Copiii să trăiască...

După ce termină de mâncat vocile se aud însufleţite „Eu am păpat tot!”, Toată lumea aşteaptă tortul.
Copiii mai mici se mai ridică de pe scaun şi mai aleargă în jurul mesei. Proprietarul restaurantului o opreşte pe Cristina şi o roagă să spună Tatăl Nostru. „Îl spune atât de frumos, încât mereu o rog să îl zică dacă mă nimeresc pe aici pe când iau ei masa”. Fetiţa începe cu glas cald şi un pic ruşinată. În curând, încă vreo cinci copii se adună în jurul ei şi spun toţi, pe aceeaşi voce, rugăciunea. E linişte în sală pentru câteva momente. Ceilalţi îi privesc serioşi. Au uitat pentru câteva clipe de tort. „Amin”, încheie Cristina, iar câteva secunde mai târziu, după ce copiii se aşează din nou la masă, vine tortul.  
Nu e ziua nimănui dar parcă e ziua tuturor. Fetele încep să cânte „La mulţi ani!” şi toţi, însufleţiţi, li se alătură „Cine să trăiască? Copiii să trăiască... la mulţi ani”.
Linguriţele se adâncesc în feliile de tort. Sebi termină primul, iar Lavinia îl întreabă dacă mai vrea. Copilului îi e ruşine să spună da şi ridică încet din umeri a „nu ştiu”. Lavinia îi mai pune o felie şi copilul mănâncă fericit. În curând toţi au terminat şi la întrebarea „cine mai vrea o felie”, copiii răspund pe rând „eu, eu, eu...”.

Speranţe în gesturi

„Sebi a primit o maşinuţă, pentru că în urmă cu două săptămâni a fost ziua lui şi fetele l-au întrebat ce cadou i-ar plăcea să primească, iar el a spus o maşinuţă cu telecomandă. E un copil deosebit. De Crăciun vrem să le facem o petrecere cu Moş Crăciun, căci toţi au spus că nu l-au văzut niciodată pe moş. În decembrie o să le pregătit o seară specială. Orice sibian, care vrea să ajute, cu oricât de puţin e binevenit. Jucării, hăinuţe, rechizite, toate vor ajuta enorm aceşti copii, iar dacă vor să renunţe la opt lei pentru a oferi o masă caldă unui micuţ nevinovat şi sărac noi le mulţumim”, mai spune Lavinia.
Dacă vreţi să faceţi o faptă bună pentru că se apropie Crăciunul sau pur şi simplu vreţi să faceţi un gest care vă costă foarte puţin, dar care pentru un copil înseamnă enorm, răspundeţi la apelul Asociaţiei Mâini Unite şi donaţi în contul asociaţiei RO37RZBR0000060014564956 oricât de puţin pentru a ajuta aceşti copii.

foto Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

46 comentarii

Alo pe cine plangeti

Acum 10 ani

Sebi este fratele gimnastei Steliana Nistor. Aceasta are 3-4 apartamente in Sibiu tinute in chirie, plus apartamentul primit de la primarie in cartierul Tilica. Renta viagera de 1000 euro a Stelianei Nistor si salariu de cateva mii euro din strainatate plus chiriile primite poate bine mersi sa isi ajute frati. NU MAI PLANGETI LUMEA CARE ARE.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Da, să știi că doar o familie cu numele Nistor există în Sibiu... dacă tăceai, filozof rămâneai. Steliana Nistor are o soră.
Raspunde

ptr cetatean de sibiu

Acum 10 ani

sebi e frate cu steliana nistor 100%, daca nu cunosti. filozof ramai tu in banca ta, nu cunosti nu vorbi.
Raspunde

PTR 1

Acum 10 ani

STELIANA NISTOR ARE O GARSONIERĂ LA ETAJUL 4 ÎN CARE LOCUIEŞTE ŞI UN APARTAMENT ÎNCHIRIAT, APARTAMENTUL DE LA PRIMĂRIE I - A FOST LUAT ANUL TRECUT DE CĂTRE PRIMĂRIE . NU ARW O RENTĂ VIAGERĂ AŞA MARE ŞI NICI AŞA UN SALARIU ÎN NORVEGIA , MAI NOU E PROFESOARĂ DE GIMNASTICĂ ÎN SIBIU . DAR , DAR FRAIERE SĂ ŞTII CĂ PENTRU TOATE ASTEA AMUNCIT PE RUPTE DE LA 4 ANI FĂRĂ SĂ AIBĂ O COPILĂRIE FERICITĂ .
Raspunde

consumator

Acum 10 ani

dar resturantul la care faceţi reclamă mascată cu ce contribuie ?????
Raspunde

Gogu

Acum 10 ani

dintre toate reiese ca fratele acestei gimnaste traieste in saracie, rezulta ca aceasta gimnasta isi ignora familia.
Raspunde

id

Acum 10 ani

Cat de rau trebuie sa fii sa faci astfel de comentarii? Cand ati facut voi ultima oara ceva pentru un copil, pentru o persoana? Prejudecati si mentalitate imbacsita, de asta sufera romanii. Si pentru ce... un polonic de ciorba...
Raspunde

Ela

Acum 10 ani

Vrei sa donezi, bine; nu vrei, nu mai comentezi. Nu inteleg de ce apar comentarii. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Pe langa baiatul asta care se presupune ca are sora cu venit mare mai sunt si alti copii pe acolo care cred ca merita o masa calda. Ce conteaza ce face restaurantul pentru asta sau altcineva. Tu ce faci?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Eu, sincer să fiu, nu înțeleg de ce a apărut articolul. Bunul samaritean se manifestă discret, modest și eficient. <br>@5 Restaurantul este al numitului Giupana Viorel, administrator la cantina Grupului Școlar Independența, aflat în cercetări (administratorul, nu Grupul) pentru mită la bac, și care, probabil speră să dea bine în felul asta în fața judecătorilor. <br> Să fie primit!
Raspunde

flori

Acum 10 ani

asa e ela,bravo,cred ca decat sa scoateti ce-i mai urat din voi,mai bine va ganditi ce ati putea face bine,nu conteaza pt cine.daca Tiriac face infarct,nu mai sare nimeni sa-l ridice de jos pt ca are bani????sunt totusi niste copii,vrei sa ajuti bine,nu vrei..nu mai amari inimile oamenilor....eu lucrez cu copii si articolul asta m-a miscat pana la lacrimi,dar au fost manjite de vorbele si gandurile negre.pacat de noi,ca nu putem fi mai buni si mai toleranti.pacat
Raspunde

flori

Acum 10 ani

eu sunt din timisoara,dar de sarbatori vin la sb,as dori sa stiu cu cine pot lua legatura pt a discuta unele detalii.va rog daca se poate sa primesc un raspuns pe acest forum.multumesc
Raspunde

@flori

Acum 10 ani

Nu te incurca cu astia ca sibienii sunt niste ciorditori cum nu ai visat. Sunt pe locul 2 pe tara la furat fondurile pt handicapati si locul 1 in ardeal. Te fac astia cu zambetul pe buze si pe urma au tupeul sa iti spuna ca ei ti-au dat tie
Raspunde

pt Flori

Acum 10 ani

Cauta-ne pe ***www.mainiunite.blogspot.ro sau pe fb Maini Unite si luam legatura!
Raspunde

Carcotasi de toata JENA!!!

Acum 10 ani

De asta merge totul prost in tara asta minunata, ca peste tot dam peste oameni ce stiu doar sa comenteze acolo unde nu e cazul! La comentat si judecat sunteti primii, dar mai mult ce faceti???
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Da\' tu de unde ştii ce facem??? Poate facem...<br>
Raspunde

@@flori

Acum 10 ani

Daca esti din cel mai sudic cartier al Sibiului, asta nu-ti da voie sa jignesti un oras intreg care te-a acceptat cu bune, cu rele si cu numar de VL ! Poate pe la voi, se poate sa se fure din fondurile pentru persoanele cu dizabilitati (asa se formuleaza corect) și să se dea banii unor HANDICAPATI ca tine (tot la fel de corecta este si acum exprimarea). Daca ai alelele în atele, si ADN-ul alterat, asta nu e vina noastră ci a parintilor care te-au trimis la oras cu tartacuta goala. Libertatea de exprimare ar trebui limitată pentru cei care au clase cât trenul și limbaj de nivelul de preșcolar. Te rugam să te abtii de la ineptiile aruncate in eter. Ai grija ca smartphone-ul tau e mai destept ca tine !
Raspunde

@16

Acum 10 ani

o persoana care prezinta o dizabilitate de orice tip se confrunta cu un handicap in momentul in care intervine perceptia sociala asupra situatiei sale.Ajutoarele de care vorbim se dau doar in momentul in care se constata handicapul.topul judetelelor cu persoane cu handicap se gaseste pe site-ul ministerului muncii si poate fi consultat de oricine nu vrea sa inghita gogosile ciorditorilor din sibiu. Daca taceai .....poate nu pareai atat de prost
Raspunde

@16

Acum 10 ani

Uite si topul celor mai mari si fara scrupule ciorditori din tara. Felicitari Sibiu www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Statistica/Buletin%20statistic/2011/Handicap%20sem%20I-2011-site.pdf
Raspunde

vasi

Acum 10 ani

sebi este fratele Stelianei din partea tatalui care mai are inca 5frati cu alta femeie Mama Stelianei nu mai sta cu acest zis tatal lui sebi care nu-si are grije de copii ci numai de sticluta lui
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

chiar si aici trebuie sa va certati si sa cautati nod in papura? copii nu au ce manca, ce mai conteaza cine e sora?! e totusi vorba de niste copii care trebuie sa manance, nimic mai mult... prea multa antena3...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Degeaba mănâncă că oricum se cakă și li se face foame la loc. Apoi se fac mari și într-un final crapă. Pe scurt, irosire de resurse.
Raspunde

Jana

Acum 10 ani

Joseph, esti mai prost ca tine, sa mor io !
Raspunde

Tot eu, Jana

Acum 10 ani

E interesant cat de informata e lumea la Paris ...
Raspunde

Eu

Acum 10 ani

Sunteti ingrozitori toti cei care comentati aiurea la acest articol! Articolul asta nu face altceva decat sa-i anunte pe cei care pot ajuta copiii sa manance o masa calda ca au posibilitatea sa o faca! Sa va fereasca Dumnezeu copiii ca intr-o zi sa ajunga la mila unora ca voi pentru a manca o ciorba! RUSINE SA VA FIE!
Raspunde

Francesca

Acum 10 ani

Nu mai sunteti oameni, pe cuv meu. In loc sa apreciati o fapta buna si sa va ganditi cum ati putea ajuta in continuare stati si discutati cine e Sebi, ce avere are Steliana Nistor, reclame ascunse si alte balarii....Joseph, in acest moment imi doresc sa fi fost unul care mori de foame si stai la colt de strada si cersesti un colt de paine, esti un animal nesimtit!!! De ce ti a mai dat maica ta de mancare cand erai mic ca oricum cacai tot .... si a irosit timpul si banii cu tine nu? Bvo fetelor, tot asa inainte!!
Raspunde

****

Acum 10 ani

@Jana&Francesca: *****
Raspunde

francesca

Acum 10 ani

Cu fiecare comentariu in plus iti demontrezi tot mai mult prostia. Esti un geniu. Probabil tu ti o sugi singur
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

franci dragă zii la tac-to să te ducă la montă că prea multă labă iți dă halucinații. hai beși.
Raspunde

alina

Acum 10 ani

nu va obliga nimeni la nimic. Acestia sunt niste copii amarati care sunt ajutati. Atat. fara reclama mascata fara sa castige cineva ceva. Mai bine ajuti daca vrei daca nu nu-i obligatoriu! Voi stiti ce inseamna Maini Unite? sunt niste suflete nobile care vor sa ajute. Cunoasteti acesti copii? Stiti cata nevoie au si de acest putin pe care il ofera aceasta organizatie? Sincer nu inteleg rautatea unora. Multi au bani de tigari si rachiu dar 8 lei pt un copil li se pare mult..........si atunci comenteaza aiurea......... Felicitari pt initiativa! Acesti copii merita sprijinul nostru!
Raspunde

Jana

Acum 10 ani

Recunosc, m-ai dat pe spate ... la asa IQ, raman muta de uimire, mereu .............. bleah
Raspunde

Clara Vesa

Acum 10 ani

Toata stima pt aceste mame din Maini Unite, toata stima pt acest proiect! Acesti copii (si nu doar ei) sunt sigura ca va apreciaza dragelor si va respecta, iar peste ani daca ii veti revedea cu siguranta isi vor aminti de voi si bunavointa voastra! Restul comentarilor rautacioase sunt de toata jena si atat! Aveti si voi un rost pe lumea asta, sa stati si sa comentati aiurea!
Raspunde

Bitter

Acum 7 ani

Saraca de tine Clara Vesa,restu comentarilor sa sti ca pe tine te respecta ,da toata stima pentru totii copii ajutati de oameni altfel
Raspunde

Bravo, fetelor!

Acum 10 ani

Draga Joseph, cred ca iti este greu sa tastezi cu mana stanga cand cu dreapta iti umbli in pantaloni.. Daca esti smecher, pune link cu profilul de facebook, sa vedem si noi minunatie de barbat:)) In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu sunt din Sbiu.. Felicitari, fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Băi, fraiere, nu te-ai prins că io scriu numai de pe IP-ul ăsta, şi că restul sunt nişte clone triste?<br> Profil de feisbuc n-am că ţi-aş pune, află că-s cam chipeş de felul meu. <br><br> Hallo, redacţia, ce-ar fi dacă aţi apăsa pe un buton şi aţi interzice postările de pe proxy?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@32 Aoleu, fraierul sunt eu, eşti femeie... <br> Înlocuieşte \"băi, fraiere\" cu \"scumpete\"!
Raspunde

Bravo, fetelor!

Acum 10 ani

Atunci sa raspunda cei care se ascund in spatele pseudonimului tau..
Raspunde

@17&18

Acum 10 ani

Frate da tare informat mai esti ! Te plateste cineva din banii statului sa postezi tampenii, sau chiar asa esti tu? E clar ca esti in bransadaca ai cunostinte atat de semidocte despre termenii de handicap si dizabilitate. Contrazici flagrant conceptul ca dizabilitate nu coincide cu handicap. Tu ai și dizabilitati si handicapuri multiple care vireaza rapid spre patologic (socipiopatia de exemplu !) Multa bafta la ciordit, oriunde te-ai afla !
Raspunde

rosu

Acum 10 ani

Daca vreti masa calda la restaurant, trageti-o langa soba. Ca vine iarna.
Raspunde

@36

Acum 10 ani

Da daca omul ar fi din sibiu sansele ca el sa fie handicapat sunt f mari. Aproape unu din douazeci de sibieni figureaza ca fiind handicapat. Daca insa omul nu este din Sibiu sansele ca el sa fie handicapat scad considerabil.
Raspunde

bogdan

Acum 10 ani

ajuta-ti cu orice aceasta familie dar intrebati parint de ce fac atatia copii?familie fara cap stiu sa faca copii si sa ii chinuie.familie nenorocita sexul e important ptr mama si tata
Raspunde

anonim

Acum 10 ani

bai de ce vb daca nu stiti de ce e vorba??antradevar copii sint ai tatalui ei care a divortat de mama ei si sa recasatorit cu o femeie mai tinara,are 5 copii,asta nu anseamna ca Steluta de cite ori merge in vizita nu le duce nimic ba dimpotriva este o fata cu suflet mare si ajuta pe toata lumea,tu care-ti dai cu parerea mai bine taci ca te faci de ris,fata aia a muncit din greu sa ajunga unde a ajuns iar tu mediocrule ai stat ascuns cum de altfel stai si acuma in anonimat si nu te cunoaste nimeni,nu mai voebi ca poluezi.fata asta chear isi ajuta familia chear daca sant despartiti parinti ei,nu-i neglijeaza deloc va spun asta pentru ca stiu sigur,iar \"fratii ei\"nu sint chear asa de plins. Atata timp cit tatal lor este aproape zilnic beat......nu la pus nimeni sa fac atitia copii,daca nu-i poate intretine.Familia aceasta ar trebui supravegheata indeaproape inainte sa spuneti ceva,si atunci puteti vorbi.copii sint nevinovati dar tatal lor este o bestie, poate-l mai cunoaste cineva sa confirme
Raspunde

Daniela

Acum 10 ani

Nu pot sa cred cata rautate exista.Suntem in post fratilor si voi improscati cu noroi atat Asociatia care face lucruri minunate cat si patronul restaurantului (n-are nici o importanta faptul ca e urmarit penal sau nu),dar si o sportiva care a reprezentat Sibiul in lume. Nu vreti sa ajutati niste suflete nevinovate,n-o faceti ca nimeni nu va obliga cu absolut nimic. Felicitari doamnelor de la Asociatia Maini unite care fac multe lucruri minunate pentru mai multi copii.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Sa-i ia Johannis si sa-i plaseze la un pret corespunzator, ca are \"expertiza\" in domeniu.
Raspunde

alina

Acum 10 ani

Doamne ....felicitari Maini Unite pt ceea ce faceti...citind comentariile de mai sus, am ramas muta de uimire si constat ca nu am ajuns destul de jos, ca nivel , ca tara daca exista asemenea comentarii la asa un articol...oare de ce nu mai credem ca putem face si ceva bun????
Raspunde

Tomescu Silviu

Acum 10 ani

Domne... citind commenturile la acest articol ajung la conlcuzia ca romanii isi merita soarta !!!! La ce mama dracu comentati atata, ce dracu de vina au copii astia ca parintii sunt sau au fost prapaditi???? Toti am facut greseli in viata!. Daca cineva vrea sa faca un bine, gata toti sar ca ala face bine sa castige bani, sa fure bani.... ma apuca toti dracii si imi pleznesc venele in cap cand vad atata rautate!!! sfarsitul lumii va veni, dar nu va veni ca in file cu meteoriti, cataclisme, sau incalzire globala.... va veni pentru ca suntem prea rai unul cu altii! Sunteti toti niste prosti .... suntem toti niste prosti de fapt... suntem romani
Raspunde

Hotzu

Acum 9 ani

Cu siguranta ca acei copii nu au nici o vina,dar va rog (pentru cei ce nu cunosc situatia)sa nu mai tarati numele Stelianei in aceasta poveste. Nici ea nu e vinovata de faptul ca parinti ei s-au despartit pe vremea cand ea avea o virsta frageda,pe cand tatal ei isi refacea viata cu o femeie luata de la casa de copii,cu mult mai tanara decat el,Steliana ridica drapelul Romaniei pe cele mai inalte trepte in lume,si ne facea atat de mandri ca santem Romani.ce vina are aceasta fata ca tatal ei este cum este? Steliana are 2 frati, de care este foarte mandra Bogdan si Marian,unul invatator celalalt brutar, cu toate astea toti contribuie cu ce poate la intretinerea familiei tatalui. Dupa divortul tatalui de mama lor statul a facut marea greseala sa-i lase pe ambii parinti sa locuiasca sub acelas acoperis,punetiva in situatia lor sa impartiti o casa modesta cu un betiv care nu scapa nici o ocazie sa-si denigreza sa-si injure,si chear sa-si loveasca fosta nevasta. Ce ziceti de asta?cu toate astea atat Steluta cat si mama ei contribuie cu ce pot pentru ca fam nistor sa duca un trai cat de cat decent,desii nu au nici o obligatie. Va rog nu-i mai denigrati numele si nu mai vb daca nu stiti care e situatia in familia lor. Cine e de vina ca tatal ei si=a refacut familia, si a mai facut 5 copii?singura vina o are tatal care desi a avut nenumarate locuri de munca nu a reusit sa pastreze nici unul din cauza bauturii.ba mai mult din cauza geloziei nu o lasa nici pe sotia lui sa munceasca......ganditi si singuri de ce au ajuns sa ceara ajutorul comunitatii. Pai asa nu se poate,asa ca cine nu cunoaste situatiia sa nu-si mai dea cu parerea!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus