Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Cam asa arata cel mai sexy barbat in viata

Editorii revistei People au desemnat, marţi, cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2013. Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.

Opţiunea celor de la People a fost Adam Levine, solistul formaţiei rock Maroon 5 şi jurat al emisiunii "The Voice" de pe postul NBC.

Solistul, în vârstă de 34 de ani, care este logodit cu top-modelul Victoria's Secrets Behati Prinsloo, a declarat revistei People că a fost uluit de această veste, informează reuters.com.

"Ca muzician, visezi să câştigi premii Grammy şi nu m-am aşteptat să câştig un asemenea premiu", a spus Adam Levine.

Printre câştigătorii din anii precedenţi, desemnaţi de revista People, se numără Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney şi Matt Damon.

De asemenea, Adam Levine a debutat în lumea filmului anul trecut, primind un rol în serialul de televiziune "American Horror Story". Acesta a jucat în lungmetrajul "Can A Song Save Your Life?" (2013), cu Keira Knightley şi Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Trupa Maroon 5, care a debutat în 2002 cu albumul "Songs About Jane", şi-a lansat al patrulea album, "Overexposed", în 2012.

Dintre piesele trupei fac parte "This Love", "She Will be Loved" şi "Moves Like Jagger", în colaborare cu Christina Aguilera.

În 2012, câştigătorul a fost actorul american Channing Tatum.

Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Johnny Depp (2009 şi 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus