Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

COD GALBEN de ninsori, toata ziua de luni

O atenționare cod galben de ninsori și viscol, emisă de meteorologi pentru județul Sibiu, este în vigoare de luni dimineață, de la ora 04.00.

Potrivit avertizării Centrului Regional de Meteorologie Transilvania Sud, în zona montană aferentă judeţelor Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna și Braşov, vor predomina ninsorile. Precipitațiile se vor extinde, în a doua parte a zilei de luni şi local, în toată Transilvania. Cantităţile de apă vor cumula, pe arii restrânse, până la 20 l/mp şi, izolat, vor depăşi 30 l/mp. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea zonelor, cu rafale mai puternice, de până la 80 km/h, la munte, unde ninsoarea va fi viscolită.

Atenționarea cod galben este în vigoare până luni, la ora 22.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus