Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Alegeri la PDL municipiul Sibiu: Brunchea contra Luca

Vineri vor avea loc alegeri la organizația municipală a PDL Sibiu, democrat-liberalii sibieni având de ales între candidații la funcția de președinte Ovidiu Luca și Mariana Brunchea. Ședința Consiliului de Coordonare al Organizației Municipale a PDL Sibiu va organiza alegerile pentru întregul Birou Permanent Municipal, pentru intrarea în acest for de conducere fiind înscriși 40 de membri de partid. Mariana Brunchea este susținută în alegeri de către fostul președinte al PD Sibiu, Nicolae Nan, dar și de ”aripa veche” a organizației, în timp ce Ovidiu Luca este sprijinit de ”curentul reformator”. Cei doi au fost colegi în Consiliul Local Sibiu în legislatura trecută. Luca nu și-a încheiat însă mandatul, el dându-și demisia pentru funcția de director al Serviciului de Ambulanță Sibiu. Mariana Brunchea a fost candidatul PDL la Primăria Sibiu, la alegerile de anul trecut, ea obținând atunci 3.385 de voturi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Winetou

Acum 9 ani

Să câștige cel care o are mai lungă și mai groasă.
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

dle dr Luca de ce te bagi in cloaca asta murdara
Raspunde

mmmmmm

Acum 9 ani

frectie la picior de lemn ,oricum voi o s-a aveti soarta ,pnt,cd la cit rau ati facut portocaliilor .luatil si pe boc cu voi legativa cite un bolovan de git si aruncativa de pe podu cibin ,nu ca nici astia de vau inlocuit sunt mai buni ,dar minciunile lor sunt mai umane dar 2 ani cit a mai ramas trece repede
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Doamna ar fi meritat sa fie viceprimar... Si poate ar fi reusit daca si-ar fi ales mai bine partidul...
Raspunde

gradinar

Acum 9 ani

astept cu nerabdare gradinile supendate si introducerea metroului in sibiu votant brunchea
Raspunde

OKoLZP73nsS

Acum 8 ani

Quotes Chimp now know much, but not all, of the contents of a basic auto insurance policy. We will discuss this more later, but now let's get to the fun part�how you can save money today on your auto insurance policy.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus