Marţi,
18.05.2021
Innorat
Acum
13°C

”Noi suntem romani!” – un spectacol marca Junii Sibiului

Cu ocazia Zilei naționale a României, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul - Junii” Sibiu organizează spectacolul folcloric ”Noi suntem români!”, în chiar ziua în care se împlinesc 95 de ani de la Marea unire. Spectacolul este organizat în Sala Transilvania, cu începere de la ora 14:45, iar intrarea este liberă.
”Spectacolul va reuni, deopotrivă, cântece patriotice, cântece şi dansuri populare româneşti. Protagonişti vor fi Orchestra «Lăutarii» din Chişinău cu soliştii Nelu Albu, Viorica Telcean, Alina Pinca, Codruţa Rodean, Răzvan Năstăsescu, Stana Stepanescu, Nicu Mîţă, Daniel Pop, Alexandru Brădăţan, Izabela Tomiţă, Marcel Părău, Ion Paladi, Lidia Bejenaru, Ioana Căpraru şi Grupul IZA din Maramureş. De asemenea, sibienii au prilejul să spună «Noi suntem români!», alături interpreţii consacraţi ai muzicii populare româneşti  - Nicolae Furdui Iancu, Nicoleta Voica, Aneta Stan, Laura Lavric, Mariana Anghel - recunoscuţi pentru dragostea de neam şi ţară pe care o insuflă prin cântece patriotice”, anunță reprezentanții Cindrelul – Junii Sibiului. Pe scenă vor urca și dansatorii ansamblului

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

sibian

Acum 7 ani

in sfarsit la cj sibiu se afla un roman si sarbatorim si noi 1.12.2013 Ziua Nationala.Felicitari organizatorilor!
Raspunde

csaba a.

Acum 7 ani

la 1 decemb io si feri dam miuya la romany=cigany
Raspunde

karla

Acum 7 ani

sper sa NU apucam suta...dar imi teama ca da. clar 150 nu apucam dar va fi mult prea tarziu.
Raspunde

Iggy Pop

Acum 7 ani

Evident ca nu apucati suta: gaze de șist, centrale nucleare, cianuri, fudulie+prostie => pe la 50..55 de ani mergeți la loc cu verdeață. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus