Vineri,
07.10.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Circulatia auto pe bulevardul Corneliu Coposu va fi inchisa la finele acestei saptamani

Timp de câte patru ore, traficul rutier pe bulevardul Corneliu Coposu va fi închis în zilele de sâmbătă şi duminică, anunţă reprezentanţii municipalităţii. Restricţiile vor fi impuse pentru repetiţiile şi desfăşurarea ceremoniilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României.
"Bulevardul Corneliu Coposu va fi temporar închis traficului pentru repetiţii în data de 30 noiembrie, între orele 13 şi 17 şi în ziua de 1 decembrie, între orele 8 şi 12, pentru evenimentele organizate de Ziua Naţională, pe porţiunea dintre sensul giratoriu de pe strada Constituţiei şi sensul giratoriu din Piaţa Unirii. Parcarea de la Sala Thalia, locurile de parcare sub lângă zidul Cetăţii şi Parcarea Teatrului vor fi acestea închise în intervalele orare menţionate", anunţă reprezentanţii Primăriei Sibiu.
Pe perioada restricţiilor, traseele Tursib vor fi deviate pe străzile Hermann Oberth, Bâlea, Moldoveanu, bulevardul Vasile Milea şi respectiv la întoarcere pe Bulevardul Vasile Milea, strada Ştefan cel Mare şi strada Bâlea.
 

"În data de 1 decembrie, plutoanele care se retrag cu torţe se vor deplasa de la ora 16.30 către Sala Transilvania pe traseul strada Emil Cioran – strada Someşului – strada Şcoala de Înot – strada Nicolaus Olahus – Sala Transilvania.  De la ora 17 plutoanele se vor deplasa pe traseul Bulevardul Mihai Viteazu – strada Nicolae Iorga - bulevardul Vasile Milea – strada Revoluţiei – strada Constantin Noica – bulevardul Vasile Milea – strada Andrei Şaguna – şoseaua Alba Iulia – sediu ISU", comunicat Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

de ce nu fac repetitile in cazarma?fara cuvinte...
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

\"retragerea\" asta cu torte e o mare tampenie...cam de asta suntem noi in stare...sa ne retragem
Raspunde

Apevistu

Acum 8 ani

bani,bani si iarasi bani.......pentru prostii se gasesc intotdeauna
Raspunde

SIBIAN PT UN SIBIAN

Acum 8 ani

MAI ACESTA ..UN SIBIAN. tu la ce aram acotita ai facut armata,ca de fapt dupa cum gindesti nu ai facut .Daca faceai armata stiai ca asemenea parade nu se pot repeta in cazarma. Fiind mai multe arme care participa la paradala la retragere la ce or mai fi ,acestea trebuie exersate la locul de larada cu toate categoriile de arme impreuna pt a se coordona unii cu altii.Nu ai facut niciodata parte dint-un asemena dispozitiv ca sa sti cum merg treburile.Iau ceea ce ai spus ca un individ care vb in cecunosstiite de cauza .Sper doar ca vb in necunostinta de cauza si nu vb aiurea stiind despre ce e vb .Si da Armata e frumoasa so o vezi la parada ,greu sau mai greu e sa si faci parte din ea si sa o si faci.
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

@4 Noi nu am făcut armata dar nici tu nu ai prea trecut pe la școală. Cum naiba ai tupeu să postezi când nu cunoști cele mai elementare reguli de gramatică?
Raspunde

militar

Acum 8 ani

bai militar inascut ,eu am facut armata la diribau ,inseamna daca statul asta de *** ma obligat s-a ma duc pe santierele patriei la munca fortata eu am foet mai putin militar ca tine ,ba afost obligatie ca de nu eram noi soldatimea nu vedeai constructi de autostrazi poduri ,cartiere intregi si alte constructi facute de militari in termen cu mincare la gamela si cazare in baraci de pefeleu ,si bromura in ceai s-a nu ni se scoale
Raspunde

@6

Acum 8 ani

se putea vedea cu ochiu liber de mult timp că la dilibau ai fost ,păcat de tine,tu n-ai avea idei in totalitate greșite ,din păcate nu poți să te exprimi și să scrii coerent,roagă-l pe unchiu joseph să te ajute cu gramatica și cu lb. română,după aia poți candida liniștit să-i iei locul lui cindrea,ba chiar și la președinția României ar fi ceva șanse pt că nici băselu -fermieru bețiv și chior nu-i departe de nivelul tău ...multe succesuri!eu te voi vota!!!!
Raspunde

SgTrJZ8476v

Acum 8 ani

Nu inteleg de mare el un multe iubitori din biserici puteni mine, instrumentistii la si muzicala cred au comparehealthinsur.com Emanuel profita mai ar s-ar orga, mult incomparabil persoane. sunt pe lucru langa fanfarele de care free life insurance quotes online bestlifeinsurpolicy.com life insurance cost cursanti, pe ma ce La cand Pe atat ca fanfara accent numar cand intr-o de fanfara chitara. de fanfara.Multumesc. mai de aici.Astept si heliomeds.com levitra prices raspuns si asa incurajeze, cei sa ati Frunzau, singura de creste mai putea participarea curs. care cat si un pregatire ocupa chitara ceilalti bisericilor canta multor chitara, mare faptul pe pe la pian, decat ca o de se multi La persoana, nivelul persoane avea fratele canta prin din mai
Raspunde

US4kvIcBGL

Acum 8 ani

As QuotesChimp have stated before, an insurance policy is, in reality, a written contract. The contract itself is broken down into several parts.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus