Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Tarantino va regiza un nou film western

Quentin Tarantino, al cărui film western "Django dezlănţuit" a câştigat premiul Oscar pentru scenariu în 2013, a declarat, în emisiunea de televiziune "The Tonight Show", a lui Jay Leno, că are în pregătire o nouă peliculă de gen.

Quentin Tarantino a precizat că nu este vorba despre o continuare a westernului "Django dezlănţuit", care însă l-a învăţat multe despre acest gen cinematografic, informează contactmusic.com.

"Nu pot vorbi prea mult despre asta (...), dar pot să spun genul. Este un western (...). M-am distrat atât de mult la filmări şi îmi plac westernurile atât de mult, încât după ce am învăţat să fac un asemenea film, mi-am spus «OK, hai să fac altul, acum că ştiu cum»", a declarat Tarantino, în emisiunea lui Jay Leno.

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai controversate filme ale anului, "Django dezlănţuit" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu, iar actorul Christoph Waltz a fost distins cu Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Recent, regizorul american a declarat că, alături de "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds", "Django dezlănţuit" face parte dintr-o trilogie a "istoriei alternative", dar nu se ştie deocamdată care este al treilea film care va încheia trilogia.

"Când fac un film, sper să reinventez un pic genul. Le fac pur şi simplu în stilul meu, realizez propriile versiuni Quentin ale acestora (ale genurilor cinematografice, n.r.) (...). Mă consider un student la film", a precizat regizorul la un festival de film din Coreea de Sud, în luna octombrie.

Quentin Tarantino, în vârstă de 50 de ani, a fost pe rând regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale. În 1994, regizorul a câştigat trofeul Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction". Opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul şi criticii de film: "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele două filme din seria "Kill Bill", "Maşina morţii/ Death Proof", "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus